«Moeilijk om marges te maken in vreemd Spaans kasgroentenseizoen»

«Moeilijk om marges te maken in vreemd Spaans kasgroentenseizoen»

Tholen – Het Spaanse kasgroentenseizoen de Almería está en volle gang. «Cargamos volúmenes semanales de paprika, pepinos, calabacines y berenjenas. Een groot deel voor de Scandinavische markt, een flink deel voor Duitsland y ook wat voor Frankrijk, Oostenrijk, Nederland y een beteig Uedig Konriknijk», dice de Nederlander Paul van Groningen , die werkzaam is voor het Spaanse Greenfood Iberica.

«Het is een vreedm seizon. Er is – op een paar dagen na door wat regen – eigenlig constant vollende product beschikbaar. Er is geen overproductie maar van tekorten is ook geen sprake. Marge maken is tot nu toe nog erg moeilijk geweest», constaetert Pablo. «Het licht dit jaar nog wel meer dan andere jaren er twee verschiedelden werelden zijn. Een wereld met telers- en veilingprijzen in Almeria en de prijzen die in de afzetlanden rondgaan».

«Je merkt en hoort van de klanten dat de handel toch zwakker. Een prijstyling gaat vaak één of twee dagen goed en dan zakt het weer terug. Hier bij de telers echter niet. Tel drabhij op dat de transportprijzen zapoom Spanje naar het noorden flink gestegen zijn en dan gebeijn je dat het moeilijk is om wat te verdienen. Desalniettemin blijven we positive en werken we verder aan de uitrol van ons merk Daily Greens. Con esto llegamos a steeds meer markten en hebben we dit jaar toch wat nieuwe klanten erbij erbij. «

«Voor de komende twee weken ween in production nog geen echte changes. Het weer is goed, maar fris en het product grott maar dus niet te snel. La expectativa es dat de prijzen iets naar boven zullen gaan, maar niet extreem. Hopelijk wordt het tweede deel van het seizon wat beter en trekk de markt en de prijsvorming wat aan», beschluit Paul.

READ  Iiaki Williams es el mejor plusmarquista español del mundo

Para más información:
Paul van Groninga
GreenFood Ibérica
C/Avda.Catalunya,
33-35 I 17253 Mont-ras (Girona)
Cataluña, España
Teléfono: +34 972 667 216
[email protected]
www.greenfoodiberica.es

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital