¿Mondialización en Wereldbeker veldrijden? ‘Interesse uit Zuid-Amerika en Afrika’

¿Mondialización en Wereldbeker veldrijden?  ‘Interesse uit Zuid-Amerika en Afrika’

¿Mondialización en Wereldbeker veldrijden? ‘Interesse uit Zuid-Amerika en Afrika’

sábado 22 octubre 2022 a las 13:27

Tomas Van Den Spiegel, CEO de Flanders Classics, conocido en una entrevista Het Laatste Nieuws zijn mening gegeven over de mondialisering in de Wereldbeker veldrijden. “¿Un Mundial en China? Er moet wel een draagvlak zijn voor de sterren van vandaag.”

De Wereldbeker veldrijden bestond vorig jaar uit maar leifests zestien manches. Dit jaar zijn dat er twee minder, veertien dus. Dat is nog steeds een groot verschil met enkele jaren geleden. «Volgens ons contract met de UCI zijn wij tot 2028 välligt om er veertien te organen. Dat lukt”, aldus Van Den Spiegel.

Dit veldritseizoen zijn er drie nieuwe wereldbekermanches. Maasmechelen, Gavere en Dublin komen op de kalender de Flanders Classics. Geplande manches in Rucphen, Dendermonde en Londen zijn er dan weer niet. “We waren fier dat Londen kandidat was, maar dat gaat door praktische redenen nog niet door”.

Interesse uit Zuid-Amerika en Afrika
Geen Wereldbeker en Londen dus. Toch spreekt Van Den Spiegel sobre ubicaciones verscheidene. “We hebben al veel veel veel gehad met historische crosslocatie, maar er zijn ook al verkennende veel gehad met Afrikaanse en Zuid-Amerikansen landen, maar dat is vandaag niet aan de orde. Wij willen het circuit wel beswitt niet voledlig afsluiten en ruimte leten voor nieuwe regio’s.”

«Het financielle en sportieve hart van de cross ligt en blijt in Vlaanderen, maar we moeten oog hebben voor internationale toekomstmogelhandels», legt Van Den Spiegel uit. Tot slot hizo que el exjugador de baloncesto se fijara en Wout van Aert y Mathieu van der Poel: “Natuurlijk willen we alle hen zien in de cross, maar er zijn genoeg redenen om nu al enthoussius te zijn. Stybar es terug en Team EF richt een aparte crossvleugel op voor wonderkind Zoe Bäckstedt. Ik vind dat mooi”.

READ  30ベスト ミーガン・フォックス レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital