Mondkapjesplicht in spaans ov bijna ten einde

Mondkapjesplicht in spaans ov bijna ten einde

© Archivo

Een decisión definitiva sobre een draagplicht en apotheken moet nog genoman worden. De overkoepelende raad van het Spaanse nationale gezondheidssysteem zal het beschluit deze week nemen. Dat maakte de krant La Vanguardia bekend. De voortgang van de vaccinatie y het nichtige ruftung van de pandemia maken het afschaffen van de maatregel mogelijk.

Het masker verdwijnt in oktober volleyd uit het public vervoerGezondheid zal het meenemen naar de laatste ministerraad in septiembre en het zal alleen verbligt blijven in gezondheidscentra en Residences. Una decisión definitiva sobre los medicamentos es afwachtingDe esperanza de que la pandemia volledig onder controle zal komen, wordt steeds realer. La puerta de entrada a la vacunación es het mogelijk om komende weken te stoppen met het dragen van het mondkapje in het public vervoor. In ieder geval voor oktober. Dit is in ieder geval de prevengede die het ministerie van Volksgezondheid is begegunt door te geven aan de autonomie.

Voorzichtigheid en expertos

De krant La Vanguardia maakte dinsdag bekend dat de maatregel deze week zou kunnen worden genoman op de samsing van de Interterritoriale Raad van het National Health System, waarten de raadsleden van de autonome gemeinschappen zijn prässehend.
De minister van Volksgezondheid, Carolina Darias, sloot een paar dagen geleden niet de möglichkeit af dat de maskers in de nabije toekomst niet meer verfägt zullen zijn in het public vervoor, beoald ze, zoals gebrukelijk, verwees naar «voorzichtigheid» en het besluit te nemen Basado en “lo que proponen los expertos”.

Volgens Confidencial Digital die zich baseert op bronnen bij het ministerie, heeft Fernando Simón, de directeur van het Centrum voor Coördinatie van Gezondheidswaarschuwingen en Noodsituatie (CCAES), zijn proostel al overgedragen aan de coronavirusmonitoringcommissie. Deze komt nog steeds wekelijks bijeen se reunió en Moncloa con el presidente Pedro Sánchez.

READ  30ベスト 水溶性食物繊維 レビュー

Lógica

Simón legde uit dat het in het geval van het public vervoor niet erg logisch lijkt om maskers te blijven gebruiken, zijn er veel andere ruimte zijn waar de volkling zich onbeperkt blootstelt, zoals op concerten, in bars en en op stadsfeesten (feria’s).

Tot nu toe heeft het ministerie geredeneerd dat die massaagningten doorgaans occasionenden zijn die mensen vrijwillig opzoeken. Het tegendeel geldt voor het public vervoer. Dat moeten velen nemen om bibliothek naar hun werk te gaan. Zo werd tot nu toe de mondkapjesplicht in het OV gerechtvaardigd. Afgelopen dinsdag werden werden ook de gezondheidscontroles in Spaanse paradises en luftungs voor internationale travelers afgeschaft.

Met deze mide sluit Spanje zich aan bij de landen die al afscheid hebben gemenon van mondkapjes in het public vervoor.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital