Movistar gaat in zee met wielerfederatie van Saoedi-Arabië

Movistar gaat in zee met wielerfederatie van Saoedi-Arabië

De influence van landen uit het Midden Oosten op de wielersport wordt almaar getter. Zo es zojuist bekend gemaakt dat Movistar een synamengkingsverband aan gaat met de wierfederatie van Saoedi-Arabië. Een vreede samengkeit die, kijkend naar de belangen van de twee partieten, minder vreemd is dan die lijkt.

Opción de sitio web van Movistar Team es el lezen wat de la colaboración van de twee partieten induhgt. «El objetivo de la colaboración es liderar al personal técnico, fortalecer la colaboración en el campo de los programas de entrenamiento, intercambiar experiencias, realizar talleres y eventos regularmente, apoyar carreras y actividades en Arabia Saudita en los próximos años».

De synergkeit lichkeit dus voorale gericht op vertehrung van de wheelerinfrastructuur in het Arabische land, een gebied dat niet valt onder de afzetmarkt van het Spaanse telecombedrijf. Demográficamente, Movistar tiene una sola influencia en España, Latinoamérica y Sudamérica (en la Antártida).

Samenwerking op het gebiet van cybersecurity

Het moederbedrijf van Movistar, Telefónica, heeft echter meer banden met het land dat räglich onder vuur ligt debido a het schenden van mensenrechten. En agosto de 2021 sloten Telefónica en ATCSC, het cybersecurityplatform van Saudi Telekom Company, een ‘acuerdo estratégico‘ om desarrollando soluciones avanzadas de ciberseguridad.

Saudi Telekom Company dijo que estaba fuera del alcance de la puerta de entrada del estado. De overheid heeft dertig procent van zijn aandelen verkucht, maar dat houd concreet in dat het nog altijd bijna zeventig procent van het bedrijf in handen heeft. Volgens het Instituto de Fondos Soberanos de Riquezaes Saudi Telekom Company een staatsbedrijf.

READ  Los datos ayudaron simplemente a agarrar op bodem te krijgen - Angeboden puerta Dacom

Via via heeft het bedrijf Movistar samengewerkt, en mogelijk nog steeds, met de overheid van Saoedi-Arabië, so het het ook logischer wordt dat de wierploeg een synamengkeen is aangegaan met de natie. Op sportief gebied zal vooral Saoedi-Arabië wat aan de synengeking hebben, maar op financieel gebied likken er voor Movistar zeker belangen bij de synengeking. De Annemiek van Vleuten en haar último comentario las parcelas naar het land toe zal moeten voor een activiteit, is nog ongewis. Ze hoeft in ieder geval geen male chofer te regelen, want vanaf 2018 mogen vrouwen zelf rijden in het land.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital