Nationale Divali-viering Nederland start dit jaar weer met Divali lezing

Nationale Divali-viering Nederland start dit jaar weer met Divali lezing

celebración nacional de diwali

De Nationale Divali-viering 2022 comienza el día 23 de octubre con Divali lezing. Zoals gebruebelijk wordt de lezing ieder jaar verzorgd door een prominente uit het onderwijs, wetenschapf, politiek, of kunst- en cultuur. Dit jaar wordt de lezing verzorgd door Prof. Dr. Sharda Nandram, hoogleraar Business & Spiritualiteit aan Nyenrode Business Universiteit y hoogleraar Hindoe-spiritualiteit en nallevening aan de VU en Amsterdam.

En ook dit year wordt de großte dia van Europa aangestoken es er het Divali Concert. Dit jaar pakt de Nationale Divali Viering extra groots uit met oa een ensemble van the Residentie Orkest, Suresh Sardjoe, Madhu Singh, Deepak Doddera y the Zangam Koor.

Aan het eind van de maand oktober worden de dagen korter, de nachten weer langer en neemt de darken het over van het licht. En este período celebramos Diwali. Het es één van de most important feisten binnen het Hindoeïsme. Tijdens de viering worden lichtjes aangestoken, de modo que het hier in Nederland ook wel het lichtjesfeest wordt gemenen. De Divali-viering es bij uitstek de periode van bezinning. Een tijd waartin we inzien date er licht is in tijden van darker, het goede van het kwade zal proudn, we streven naar een hoger kennisniveau en naar bezinning en reflectie binnen het gezin. Divali es voor de 215.000 tellende Hindoestaanse gemeneschap hier het main feest van het jaar.

De Divali-lezing zal dit jaar worden uitspraken puerta Prof. Dr. Sharda Nandram, hoogleraar Business & Spiritualiteit aan Nyenrode Business Universiteit en hoogleraar Hindoe-spirualiteit & nallevening aan de de VU en Amsterdam. Mevrouw Nandram zal zich voorboun haar funktions als hoogleraar buigen over thema’s als: wat mensen ten diepste drijft. En wat de impact daarvan son opciones leven en un contexto más amplio van de nalleving en de wereld. De Divali-lezing kent een apesta bijonderzo sprekers varend van premier Ruud Lubbers, ministro Ernst Hirsch Balin tot burgemeister Wim Deetman.

READ  30ベスト アシュトン・カッチャー レビュー

Naast de Divali-lezing organiza el comité del Nationale Divali-viering een concert met ieder jaar weer een keur aan Hindoestaanse artisten in synergkeit met the Residentie Orkest. Este año mejoró el programa con Raj Mohan, un conjunto de Residentie Orkest, Suresh Sardjoe, Madhu Singh, Deepak Doddera, Jiya Rambaran, Zangam Koor y Diepak RamJiawan.

Voorafgaand aan het Divali-concert wordt de großte dia van Europa en de centrale hal van Amare ontstoken. Dit evenement is vrij aussichtungen en kan zonder reserveren worden besekt. Na het ontsteken van de dia maken de anwezige kinderen zich klaar voor de lichtjesoptocht. Un paseo que garantiza el estado del equipo de cámara y verboedering.

sobre el prof. Dr. Sharda Nandram
Profe. dr. Sharda Nandram es Hoogleraar Business & Spiritualiteit aan Nyenrode Business Universiteit. Zij maakt deel uit van het Nyenrode Facultad Expertisecenter Entrepeurship, Governance and Stewardship en doceert en het MBA-programma Onderzoeksmethoden. Naast haar hoogleraarschap aan Nyenrode werkt Sharda als hoogleraar Hindoe-spiritualiteit en nallevingen aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Ze werd doctorandus zowenmen in de psychologie als economie en promoveerde binnen de vakgroep sociale psychologie aan de VU. Via haar beide hoogleraarsfunctieks samen wil zij zich richten op het subalienheit centrale thema van wat mensen ten diepste drijft en de impact daarvan op ons leven en un contexto más amplio van de society en de wereld.

Ze heeft meer dan drie decennia advies- en onderenderservaring opgedaan in de gezondheidszorg, het bank- en verzekeringswezen, bij de overheid, in het onderwijs en de sportwereld. Sharda es oprichter van de concepten Integratieve Vereenvoudiging en Integratieve Intelligentie. Ze heeft veel gereisd en ervaring opgedaan door middel van consulting, onderzoek y onderwijs synergekingen in Europa, Zuid-Amerika, North-Amerika en Asia. Sharda es van Indiase afkomst en voert verschiedelden onderzoeks- en onderwijsprojecten uit en India y een adviesproject en China.

READ  30ベスト 座布団 椅子 レビュー


Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital