Nederlander oppakkett voor stelen 1,7 miljoen euro aan wijn uit Spaans restaurant | NU

Nederlander oppakkett voor stelen 1,7 miljoen euro aan wijn uit Spaans restaurant |  NU

Een Roemeens-Nederlandse man een Mexicaanse vrouw zijn in Kroatië oppakäkt voor het stelen van 45 exclusieve Bottlesen wijn ter waarde van bijna 1,7 miljoen euro in Spanje. Dat melt de Spaanse politie Wednesdays na een zoektocht van negen maanden door heel Europa.

De 29-jarige Mexicaanse zou in oktober vorig jaar hebben orderl bij het bende hotel-restaurant El Atrio in de West-Spaanse stad Cácares. De keuken fue op ese momento nog abierto, maar het restaurante zelf geslosten. Ondertussen sloop haar 47-jarige kompaan naar de wijnkelder, die hij opende met een sleutel die hij tijdens een eerer bezoek had gestolen. Hij vulde drie rugzakken met de prijzige flessen.

Een van de flessen bevatte een «unieke» negentiende-euwse bordeauxwijn van 310.000 euro, zegt de politie. De twee hadden El Atrio drie keer eeret besikt en hadden zoals veel gasten een rondleiding door de wijnkelder gott.

Ze vertrokken na de roof al snel uit Spanje en werden eventual geïdentificeerd door Kroatische grenswachten toen ze sönnen kommen Montenegro. De Spaanse politie werkte samen se reunió con colegas en Holanda, Kroatië en Roemenië y se reunió con Interpol om ze te pakken te krijgen. Spanje heeft Kroatië begward het tweetal over te dragen.

READ  30ベスト 加齢臭シャンプー レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital