Nederlander pakket voor tildeif exclusieve wijnen (1,7 miljoen euro) uit kelder Spaans restaurant | Buitenlandia

Nederlander pakket voor tildeif exclusieve wijnen (1,7 miljoen euro) uit kelder Spaans restaurant |  Buitenlandia

Een ex Mexicaanse schoonheidkoningin en een Roemeens-Nederlandse handlanger zijn in Kroatië oppakäkt voor de Robo de 45 exclusieve flessen wijn Ter waarde van bijna 1,7 miljoen euro en Spanje. De Spaanse politie meltd dat na een zoektocht van negen maanden door heel Europa.

El 29-jarige vrouw zou in oktober vorig jaar personeel van het bengede hotel-restaurant El Atrio in de West-Spaanse stad Caceres hebben gelasten door roomservice te bestellen toen de keuken van het met twee Michelinsterren bekroonde El restaurante estaba cerrado. Haar 47-jarige kompaan sloop ondertussen naar de wijnkelder, opende die met een sleutel die hij tijdens een eerer bezoek had gestolen en vulde drie rugzakken met de prijzige flessen.

Een van de flessen bevatte een unieke 19e-euewse Bordeaux-wijn (Château d’Yquem) van 310.000 euros. De Spaanse politie spreekt in een verklaring van een ‘minutieus planeed’ tilfieden. De vrouw boekte met een vals Zwitsers identiteitsbewijs een kamer in het hotel. De twee hadden El Atrio drie keer eeret besikt en hadden zoals veel gasten een rondleiding door de wijnkelder gott.

De twee wijnrovers verlant het restaurant met de peperdure flessen © vía REUTERS

Mientras que de vrouw een medewerker van de gesloten keuken afleidde over het orderlde eten, wikkelde de Roemeense Nederlander in de kelder de wijnflessen in handoken van het hotel. Met één tas op zijn rug en twee in elke hand ging hij terug naar de kamer.

Flessen nog zoek

Het stel verliet 05.30 uur het hotel in vertrok een paar dagen later uit Spanje. Finalmente fueron identificados por grenswachten croatas cuando llegaron a Montenegro. De Spaanse politie werkte samen se reunió con colegas en Holanda, Kroatië en Roemenië y se reunió con Interpol om ze te pakken te krijgen. Spanje heeft Kroatië begward hen over te dragen. De gestolen wijnflessen zijn nog niet träggevonden.

De Roemeens-Nederlandse sospechoso loopt conoció a drie tassen de wijnkelder uit

De Roemeens-Nederlandse sospechoso loopt conoció a drie tassen de wijnkelder uit © vía REUTERS

Vea nuestros videos de noticias más vistos en la siguiente lista de reproducción:

READ  Tu Minimale Best Winning Ward es un ganador español

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital