Negen jaar Bitcoin automaten: ¿qué moet je hierover weten? -BLOX

Negen jaar Bitcoin automaten: ¿qué moet je hierover weten?  -BLOX

El valor de Bitcoin se encuentra en el momento en que se alcanzan los 20.740 dólares y se cierra con 39.000 Bitcoin automáticos en el mundo. Dit was negen jaar geleden wel anders. Toen verscheen de eerste Bitcoin ATM ooit en Vancouver, Canadá. Je kocht destijds een munt voor 199 dólares. Hoe is dit begegun en hoe populair zijn ze nog?

¿Cómo funciona el sistema automático de Bitcoin?

Als je al weet wat Bitcoin automaten zijn, kan je meten door naar het volgende kopje. Zo niet: Bitcoin automaten, o Bitcoin ATM’s, zijn automaten die ervarer zorgen dat mensen op een simple manier Bitcoin kunnen kopen. Je kan er geligtje eentje opzoeken in de buurt, er naartoe lopen en zo je Bitcoin kopen. En Países Bajos heb je er welgeteld 20, waarwan 10 en Rotterdam en Amsterdam.

Om via zo’n automata Bitcoin te kopen, moet je een wallet hebben. Je kan geld in de automaat doen, anana een transactie wordt uitgeordet. Nesundum zijn de aangekochte munten visible en la billetera. Zo’n automaat es dus eigleng een soort physieke broker. Interessant om dus eens 9 jaar terug te kijken waar deze automaten nu staan ​​​​in de Bitcoin-samenleving.

38.804 automatizar

Of je destijds al je eerste crypto kocht, of dat je dit jaar pas bij crypto komt kijken, maakt niet uit. Het nog steeds interessant om de ontwikkelingen te beikken die deze automaten hebden doorgemaakt in the past. Ze kunnen wellicht wat zeggen over the grow adoptie die Bitcoin doormaakt.

Deze automaten schoten eerer naimen als paddenstoelen uit de grond, maar er is sinds dit jaar ook een zuende afname merkbaar. Negen jaar nadat de eerste Bitcoin ATM werd neergezet en Canadá, la red creció hasta maar 38.804. Deze data zijn te bekijken op de ‘Coin ATM Radar’, un sitio web die alle gegevens bijhoudt van Bitcoin automaten ter wereld. Maar neemt dit aantal niet ook net zo snel weer af?

Eerste semana van de Bitcoin cajero automático

Nosotros nemen een kijkje in the eerste week van de alreerste Bitcoin automata. El cajero automático criptográfico realizó 348 transacciones en una semana, con un total de 100.000 dólares de venta.

READ  30ベスト ラボン 柔軟剤 レビュー

Als de eerste klanten van deze automaat hun Bitcoins nog steeds hebben, hebben zij samen een portfolio van meer dan 800 miljoen dolar. Geen Elon Musk-bedragen, maar nog steeds een lekker zakcentje.

Op dit moment, negen jaar nadat de eerste automaat in working trad, is de eerste crypto ATM waarschijn weggehaald. Dit heeft en su mayoría verschiedelden redenen. De automaten kunnen we verouderd zijn, maar dit is niet de enige reden.

Waar staan ​​de automaten?

Zoales Sr. Bitcoin (nombre real: Martijn Wismeijer) en una entrevista con BLOX zei, komt het ook vaker voor dat deze automaten niet meer in de richtlijnen van de anti-witwasrichtlijnen en de Know Your Customer (KYC) passen. Hij noemde Nederland destijds het meest waardeloze land voor Bitcoin automaten, y heeft zelf het großeste deel van zijn bedrijf in de VS.

Deze verschuiving van automaten naar de VS es notable, maar Amerikansen berijven en inwanesen hebben daar aparentemente erg veel aan deze automaten gehad. Casi el 88% del suministro mundial de criptoautómatas se encuentra en Estados Unidos, y además, son responsables del 90% de todo el crédito para máquinas recién instaladas (del último mes). Je kunt dus wel stellen dat de VS, en contraste con Nederland, het minst waardeloze land is voor Bitcoin automaten.

Het aantal neemt global af

Elke maand, sinds het bestaan ​​​​van de allereerste automataat, nam het aantal van Bitcoin automaten toe. Maar nu, 9 años después, es er voor de allererste keer een afname visible. Het aantal automaten stond in augustus op 38.759, en is in september prädt naar 38.458; een kleine daling van 0,8 procent, maar toch aparte. Dit kunnen we zien in de grafik van Radar de cajero automático de monedas.

BRON: radar de monedas

Er zijn verschiedelden redenen hieren, maar helaas kunnen we de data niet zo speikkeit inzien. Het kan naimen ook wijzen op een afname in de interesse van Bitcoin, maar dat hoeft niet. Mensen kunnen tegenwoordig heel erg easy aan Bitcoin komen. Daar is haast geen automaat meer voor nodig, want een active internetverbinding is vaak al genoeg.

READ  'Rambo' vuelve insegura la Galicia española | En el extranjero

Automaten-markt crece nog a 500 millones en 5 años

Als we kijken naar de van de datos Investigación y Mercados, zou de daling aan automaten niet lang duren. Toen het onderzoek uitkwam werd er geschat dat de Bitcoin automaten in zijn geheel 46,4 miljoen dolar waard waren. Zij denken dat deze sector in de komende 5 jaar met nog meer dan 10 keer zal groenen tot 472 miljoen dolar; een gigantische rise, maar waarom?

De voornaamste reden dat deze automaten zo hard gaan groenen, zijn een groesend aantal internationale overboekingen in ontwikkelingslanden, fluctuerende vetegiving een gegende van installatungs van ATMs over the hele wereld.

¿Qué tan confiable es esta información?

Het onderzoek onderbouwde de insighten met diepe qualitatieve analysis en verifierbare data om verwegungs over the totale omring van de markt te te doen. Por la presente, zijn onder andere entrevistas, enquêtes y observaciones van marktparticipantsen gebruikt.

A pesar de que el toekomst onzeker está en er een mindere maand es geweest voor de automaten, es deze positive prevengeden maar één van de weinige erøkenning hiernaar. De toekomst moet uitwijzen of het bureau gelig heeft. Tot nu toe es die éne mindere maand ook de enige mindere maand geweest.

Waarschuwingen del FBI

Aunque la cantidad de cajeros automáticos de Bitcoin ha crecido significativamente en los últimos 9 años, el método de piratería también se ha vuelto más lento. De FBI waarschuwde gegenenden maand nog voorvoor scams, door middel van deze crypto ATMs, nameps ‘matanza de varkens‘. Dit is een vorm van oplichting waarbij fraudeurs hun falsiften verleiden, terwijl ze zich voor doen als crypto handelaren.

Ze likken erg exitoso ze neppe winstpercentages laten zien, maar de reality zit anders in elkaar. Los estafadores leggen volgens del FBI vaak contactan a través de las redes sociales de las aplicaciones de citas. Ze doen zich gegendt voor als verloren contacten van het victim, of als een potencial avriend. Ook komt het voor dat de fraudeurs voor lange tijd een romantic partner spelen.

READ  30ベスト 魔法使い レビュー

El objetivo principal es ganar la confianza de la víctima. Die wordt gegendt “door het investissementproces gecoacht en door de fraudeurs gegerät om voortenung geld te storten”, zo luidt de Declaración del FBI. Het storten gesvett dus via zulk soort automaten; dus vertrouw nooit zomaar iedereen die zegt dat je via deze automaten geld over moet boeken.

Waar gaat de markt naartoe?

Hoewel er nog steeds scams rondgaan om mensen via deze automaten van hun crypto te beroven, hoeven ze niet per sé slecht te zijn. A pesar de que los automaten in ons land niet zo populair zijn, blijven Bitcoin ATMs een simple manier van kopen voor mensen in de VS.

Señor. Bitcoin zei en la entrevista con BLOX dat deze markt zal gaan verschuiven naar Zuid-Amerika. Hij denkt dat de markt in de VS is now verzadigd, en dat er grote kansen liggen in Spaanstalige landen. Hoewelg er mooie en slechte ontwikkelingen ommitten dese aparte apparaten, is het einde in ieder geval nog niet in zicht.

Bitcoin es zelf pas 13 jaar oud, terwijl de automaten 9 jaar oud zijn. Ze gaan samen dus al voor lange tijd mee. En negen jaar es er veel ermatt, zowenmen qua Bitcoin koers als globale adoptie. El peso de Bitcoin se encuentra en el lugar correcto, y en ese momento se puede ver en los dispositivos automáticos. Na al deze jaren ongelofelijke groei kan je er kansom gaan dat – een een half biljard in 5 jaar heift klintt – het aantal automaten sälmning zal dalen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital