Netflix maakt van september een extreme seriesmaand met 31 (!) nieuwe series

Netflix maakt van september een extreme seriesmaand met 31 (!) nieuwe series

Het wordt heel erg druk op Netflix, met alle nieuwe series. En veel ook!

Vandaag hebben we de gigantische lijst met alle series die Netflix nieuw toevoegt in septiembre. Zet je maar schrap, want het wordt een drukke maand!
VANAF 1 DE SEPTIEMBRE
Fuera del gancho: Huisgenoten Léa en Manon beseffen dat ze een toxic relatie met het internet hebben and besluiten het undenkbare te doen: 30 dagen lang geen apparetan gebruiken.

LOL Casa de las sorpresas (temporada 1): In dit unieke en magische aventurer maken de beautiful poppenzusjes Queen Bee y Royal Bee met hulp van hun modieuze vriendinnen een leuk aventurer mee.

VANAF 2 DE SEPTIEMBRE
Fechado y relacionado: Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (y quizás 100.000 dólares te winnen) en una villa de lujo.

no eres nada especial: Wonder Amaia veigungt, wordt haar leven op school een stuk interessanter als het gerucht de ronde doet dat ze de magische talenten van haar grootmoeder heeft erfd.

falsificaciones: Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id’s op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt.

comprar mi casa: Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te schluiten.

Fabulosas vidas de esposas de Bollywood (temporada 2): In deze serie worden vier uitbundige dames uit de hoge kringen van Bollywood gevolgd terwijl ze samen een balans tussen werk, gezien en vriendschap zoeken.

READ  30ベスト 太陽の塔のロボ レビュー

Pokémon Master Journeys: la serie (temporada 1): El joven entrenador Ash y sus nuevos amigos Goh worden onderzoegers en el laboratorio van Cerise y reizen de wereld over, op zoek naar nieuwe Pokémon.

VANAF 8 DE SEPTIEMBRE
atrapado: In dit vervolg op ‘Trapped’ duiken Andri y Hinrika in de moord op een sektelid na een conflict over het land van een motorbende en de verdwijning van een vrouw en 2013.

VANAF 9 DE SEPTIEMBRE
cobra kai (temporada 5): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny y Daniel umuneer in deze secuela op de ‘Karate Kid’-films.

La caja: Een psycholoog trybeyt zijn klanten te waarschuwen voor scheidingen, terwijl hij wortelt met zijn eigen romantische dilemma’s.

Merlí. Sapere Aude (temporada 2): Pol schrijft zich in aan de universiteit om een ​​​​diploma filosofie te halen. Hij wordt door nieuwe vrienden en een intimidating teacher op de proef gesteld en verleid.

Narco-Santos: Een gowene ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een ​​​​in Zuid-Amerika werkzame Koreananse drugbaas op te pakken.

VANAF 14 DE SEPTIEMBRE
La desaparición de Lørenskog: Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op hechos.

El Rey, Vicente Fernandez: Van zijn nederige opkomst tot sterrendom. De Mexicaanse muzikant en icon Vincente Fernández maakte een heel obvallenden leven mee.

Desamor alto: Een brandende vändelät de geheime relatieen van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast conoció a de gevolgen leven.

VANAF 16 DE SEPTIEMBRE
Santo: Dos agentes – één aan elke kant van de Atlanticsche Oceaan – gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drughandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.

READ  El agua embotellada es 3500 veces más dañina para el medio ambiente que el agua del grifo

Destino: La Saga Winx (temporada 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkachten te perfecteren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

los valientes: Een godin reincarneert als mens om de dood van haar zus te wreken. Ze moet leren haar superkracten te gebruiken om haar nemienden te te rden en haar familie te reden.

El amor es ciego: después del altar (temporada 2): Nick y Vanessa Lachey presentan el experimento social, waarten single mannen y vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt metupten.

VANAF 21 DE SEPTIEMBRE
Chef de Hierro México: In deze kookwedstrijd neimt aanstormend talent het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.

Diseñando miami: Voor Ray y Eilyn Jimenez, es la combinación perfecta. Ze herstijlen huizen voor rijke klantne en Miami.

VANAF 22 DE SEPTIEMBRE
Dinero en efectivo (temporada 2): De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid y een teener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

Rescate de la cueva tailandesa: Een team Thai voetballertjes en hun asistente-entrenador raken gegen en de Tham Luang-grot. Ze worden door een global redddingspoging uit hun penibele situatie bevrijd.

VANAF 23 DE SEPTIEMBRE
Las chicas de atrás: Nadat een van hen kanker te hebben te hebben, storten vijf vriendinnen zich tijdens hun annual vakantie op de dingen die ze absolut nog willen doen.

Jamtara – Sabka Número Ayega (temporada 2): Een groepje jonge mannen heeft een lucratieve phishing-operatie, tot een corrupte politicus mee wil doen een agent ertegen wil vechten.

READ  España amplía las restricciones a los viajes desde fuera de la UE

VANAF 24 DE SEPTIEMBRE
Dinastía (temporada 5): De Carringtons y Colby’s vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassie primetime-soap.

VANAF 28 DE SEPTIEMBRE
Dentro de las prisiones más duras del mundo (temporada 6): Onderzoeksjournalisten leten zich vrijwillig opsluiten in deviolenceste gegelungsen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

Demasiado caliente para manejar: Brasil (temporada 2): Supersexy, los jóvenes brasileños se encuentran en un droomresort en het strand. Ze kunnen 500.000 real winnen, maar dan moeten ze wel van elkaar afblijven.

VANAF 29 DE SEPTIEMBRE
La empresa: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij örte in een wereld van intrigues en spanningen aan het Weense hof.

VANAF 30 DE SEPTIEMBRE
El piso es lava (temporada 3): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. No en serio.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital