«Niet blij om mij te zien»

«Niet blij om mij te zien»

| Mañana 3 de octubre a las 08:27

Última actualización |
Mañana 3 de octubre a las 09:05

Debajo de zie je een fragmento uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 de octubre. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Royce de Vries conoció a vrouw en kinderen van Frans Meijer: "Niet blij om mij te zien"

A continuación, zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Fue en 1994 groot nieuws en Holanda. El periodista Peter R. de Vries, autor van het boek De Heineken ontvoering, hizo que Frans Meijer (één van de ontvoerders) weten op te sporen en Paraguay, waar hijo onder een schuilnaam leefde. Royce de Vries vertelde zondag bij Humberto dat hij enkele jaren geleden op doorreis was door Zuid-Amerika en ook Paraguay anded. Hij tenía geen idee wat hij daar moest doen, maar toen dacht hij ineens aan Frans Meijer. Royce voegde de daad bij het woord en mett de vrouw en kinderen van Meijer, die claramente niet blij waren om hem te zien. Na wat telefoontjes heen en weer decidió Meijer dat hij geen gegen conoció a Royce Wilde. Mire el fragmento de Humberto el domingo arriba. Je kunt de beste fragmentsen en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto op zondag: Floor Jansen tour volgend jaar door Nederland met nieuwe band en solowerk Bekijk deze video » Zien: Akwasi vraagt ​​​​om plaus voor Omroep ZWART bij Humberto op zondag Bekijk deze video » Humberto op zondag: bouwvakker Hermann blaast iedereen weg met ‘A Whiter Shade of Pale’ Bekijk deze video » Humberto op zondag: gaat Vera Bergkamp afscheidsbrief van Khadija Arib voorlezen? Ver video » Zien: Floor Jansen zingt nieuwe single ‘Me Without You’ live bij Humberto op zondag Ver video »
READ  Por que 'Estrella de nacimiento' Díaz tuvo que esperar cinco años para debutar en el Real Madrid

Royce de Vries met vrouw en kinderen van Frans Meijer: «Niet blij om mij te zien»

Fue en 1994 groot nieuws en Holanda. Periodista de delitos menores Peter R. de Vries, autor van het boek La oferta de Heineken, tenía a Frans Meijer (één van de ontvoeders) weten op te sporen en Paraguay, waar hijonder een schuilnaam leefde. Royce de Vries vertelde zondag bij humberto dat hij enkele jaren geleden op doorreis was door Zuid-Amerika en ook Paraguay andeed. Hij tenía geen idee wat hij daar moest doen, maar toen dacht hij ineens aan Frans Meijer. Royce voegde de daad bij het woord en mett de vrouw en kinderen van Meijer, die claramente niet blij waren om hem te zien. Na wat telefoontjes heen en weer decidió Meijer dat hij geen gegen conoció a Royce wilde.

Ver el fragmento Humberto op zondag Arriba. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van humberto terugkijken bij Gids.tv.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital