Niet op vakantie naar Spanje? Proef de Spaanse sfeer in Nederland met de Spaanse plantagenda van ESPANJE!

Niet op vakantie naar Spanje?  Proef de Spaanse sfeer in Nederland met de Spaanse plantagenda van ESPANJE!

Ben jij een van die ‘ongelukkigen’ die niet naar Spanje kan reizen deze zomer, dan is dit een artikel voor jou. Natuurlijk geldt alles wat in dit article staat ook voor alle Spanjefans die in Nederland zijn en deze zomer Spaanse sferen wanten proeven. Er zijn conciertos, exposiciones, películas y ópera Carmen wordt eindelijk weer groots opvoeder en Amsterdam. Dit is de Spaanse plantagenda 2022, compilada por redactie van het shiny Spanje magazine ESPANJE!

Spaanse muziek op de Gelderse heide

Spaanser kan het bijna niet. Luisteren naar de muziek van Manuel De Falla y Astor Piazzolla sobre los lugares más bellos del exterior. En Gelderland puedes disfrutar de la música interpretada por los mejores jóvenes talentos del conservatorio Nederlandse en agosto de cada año durante dos semanas. En dat dan op bijzonde locaties puerta de hele provincia Gelderland. Dit jaar klinken er Spaanse klanken over de heide van het Dianto Reed Quintet, bestaende uit vijf jonge Clara sola Spaanse blazers die in Amsterdam wonen. Hoboïste María de Madrid, el saxofonista Ovidi de Castellón, el fagotista María de Lugo, el contrabajo Erik Steven de Ecuador en Valencia y la clarinetista María Luisa de Murcia traen un programa en español bajo el título A La Fresca. El concierto de inauguración es el 5 de agosto de 2018, en la zona de Veluwse heide bij Radio Kootwijk. El volgende dag kun je naar een lunchconcert en Landgoed De Wildenborch en Vorden, el 9 de agosto en De Gigant en Apeldoorn, el 11 de agosto en Theatre De Leeuw en Arnhem y el 12 de agosto en Theatre Veluvine en Nunspeet. El último concierto del 14 de agosto en Wijngaard de Plack en Groesbeek incluye un wijnproeverij. Para más información ver A La Fresca op de sitio web van Muziekzomer Gelderland. HAGA CLIC AQUÍ para entreekaartjes gratis.

READ  30ベスト 空中盆栽 レビュー

¡LEUK! neem nu een abonamiento en ESPAÑOL! dat vier keer per jaar een 100 pagina’s tellend revista brillante uitbrengt. Voor zapatillas €24,95 krijg jij met korting de 10 € (normalmente 34,95 €) de vysenye editie en de vier komende editie. HAGA CLIC AQUÍ en meld je aan om meeten ESPANJE! te lezen (también divertido como regalo, naturalmente).

Laat je meeslepen puerta Carmen

Dit is zo’n previsioning die je gezien möet hebben als Spanjefan. De la mítica ópera Carmen van Georges Bizet. Wie kan het wijsje van Toreador niet mee neuriën, al was het maar omdat je het altijd hoort als na een Formule I competition de champagne wordt ontkurkt. Maar natuurlich ook debido a het hartstochtelijke drama van de Andalusische gitana die met haar charms de mannen om haar heen in het onselk stort. La Ópera y el Ballet Nacionales se reunieron con un enorme grupo de actores. El joven director canadiense Jordan de Souza hace su debut en la Ópera Nacional. De Franse tenor Stanislas de Barbeyrac krupt in de huid van Don José en met de Amerikansen J’Nai Bridges heeft Amsterdam een ​​van de meest gewärde Carmens van dit moment weten te strikken. HAGA CLIC AQUÍ para entreekaartjes gratis.

Oefen je Spaans conoció a Clara Sola

El 11 de agosto se estrenó la película Clara Sola en los cines, el estreno de la película fue de Nathalie Álvarez Mesén. Niet Spaans ditmaal, maar wel Spaans hablado. Worden meevoeder naar het Costaricaanse regenwoud, waar de veertigjarige Clara allgemein haar element is met de natuur en de dieren om zich heen. Cuando Clara het vriendje van haar tienernichtje María leert kennen, Santiago, verandt haar leven voorgoed. Santiago leert haar de wereld om zich heen gegenmen en langstaan ​​​​komen er bij Clara allerre gejstelnen naar boven die ze nog niet kende. Een beautiful poëtische film waar je je Spaans weer een avondje mee kunt oefenen. HAGA CLIC AQUÍ para entreekaartjes gratis.

READ  Canadá y el Amazonas no son los principales actores de China en el sector minero

Mallorca en Madrid en artistasdorp Bergen

En 1914 verbleef schilder Leo Gestel conoció a su novia An Overtoom en het schilderspaar Else Berg y Mommie Schwarz vier maanden op Mallorca. De schilderijen die hij daar maakte zijn nu voor het eerst bijeengebracht door Museum Kranenburgh en Bergen, het artistdorp waar Gestel jaren woonde. Gebiologeerd puerta het landschap maakt hij op Mallorca in hoog tempo een groot aantal schetsen en schilderijen. Después de eso, pasa algún tiempo en Madrid y schildert hij hermosas mujeres españolas y stierengevechten. Ook die werken zijn te zien op de expositie, net zoals enkele schilderijen van Else Berg y Mommie Schwarz. Leo Gestel op Mallorca is t/m 18 septiembre te zien in Museo Kranenburg en Bergen. HAGA CLIC AQUÍ para entreekaartjes gratis.

Zomerconcerten van flamenco-zangeres Luna Zegers

ESPANJE!-muziekrecensent Luna Zegers estudió cante flamenco en Barcelona y maakte voor corona het album Entre dos mundos. Deze zomer staat ze op de planken met een reprise van het programma waarten ze stukken van deze plaat vervlecht met reisverhalen over Nederland, de VS, India in Spanje. Ook me cuenta cómo acabé en el flamenco español. En Lisse treedt ze op samen conoció a een symfonieorkest. Verder kun je haar zien in oa Voorburg en Helmond. HAGA CLIC AQUÍ Para una agenda completa en el sitio de Luna Zegers.

NIEUW voor de echte Spanjefans: een zomervoordeelpakket van ESPANJE!

Especial aanbod van ESPAÑA! voor de echte Spanjefans die deze zomer op vakantie naar Spanje gaan en graag het paperen revista brillante ESPANJE! willen lezen op het hebra.

Op zoek naar je droomhuis

De zomer es dan net gegende maar zet ‘m maar wel vast in je agenda. De Second Home Beurs, die van 30 septiembre-2 octubre geholden wordt in de Jaarbeurs en Utrecht. Hier kun je je droom reality laten worden. ¡Als lezer van ESPAÑA! kun je gratis naar binnen. Je kunt bij onze stand örtégé voor informatie sobre los diversos kusten en regio’s. Ook hebben we een free Second Home Onroerend Goed Brochure boordevol informatie en kun je oude editiones van ESPAÑOL! inzien y met korting kopen. Verder zijn er tientallen Nederlandse en Vlaamse makelaars uit Spanje en fiscaal en juridisch expert anwezig om je te helpen met al je vragen over deze importante stap. ¡GRATIS para las niñas en ESPAÑA! Regel hier je abonnement voor slechts 19,95 euros

Una película española en abierto

De ‘Twinpeaks van Extremadura’ se llama Destello Bravío in de internationale pers. Él es el debut de la directora de cine Ainhoa ​​​​Rodríguez, die laat zien hoe verstikkend het leven van vrouwen op het Spaanse platteland kan zijn. Met haar beelden schetst ze een rural Spanje dat blijt hangen en las tradiciones. Isa neemt op een cassetterecorder berichten voor zachlichde op, die ze later afspeelt. ‘Er zal een enorme lichtflits boven het dorp gegende, die alles zal mutenderen’, hoort ze zijelder zeggen. ‘Es genial. We zullen alle hoofdpijn krijgen, we zullen onze Rememberen verlimenen en we zullen szimmeren.’ Isa hoopt op veranding, y dat is niet verwonderlijk. Ze woont in een kleine gemeneschap waar nooit iets gesfertt. De jongeren vertrekken all. Voor degenen die achterblijven, licht de tijd stil te staan. El aro de Cita es op iets anders establecido. Ze värt haar man en zwerft door het stadje. Dit drama lijkt op een documental, maar haalt ook inspiración uit het het surrealisme en magisch realisme. Con la ayuda de actores no profesionales, una impactante banda sonora electrónica y un sugerente trabajo de cámara, Destello Bravío es capaz de demostrar que hasta lo cotidiano es excepcional. Spaans abiertos! Destello Bravío estrenado el 18 de agosto en cinemascoop. HAGA CLIC AQUÍ para entreekaartjes gratis.

Onbekend bijbels werk van Salvador Dalí

Muy especiales son las obras del pintor español Salvador Dalí, que se podrán ver este verano en el Museo Krona en Brabantse Uden. El kloostermuseum muestra la serie completa de 105 imágenes de Dalí maakte van verhalen uit de Bijbel. Het zijn door Dalí met de hand firmed proefdrukken. De ilustraciones vormden de base voor de latere Bijbeluitgave bij de famouse Milanese uitgever Rizzoli. Museum Krona conecta la obra gráfica de Dalí con el mundo del juego digital, con animaciones y NFT’s. El hombre de Dali y los videojuegos de Worden en la exposición verde y la animación de Wim Trompert y de schilderijen y el artista Niels Broszat de NFT. Nog te zien t/m 23 octubre en Museo corona en Udén. Entrada 10 €, gratis para los niños de 18 años en Museumkaarthouders.

Vuelta a Holanda en zomerfestivals

De Spaanse wielerronde Vuelta komt in augustus naar Nederland. Op 19 augustus wordt er gefietst in Utrecht, op 20 augustus is het peloton in Den Bosch and de 3e etappe gaat op 21 augustus umween door het Brabantse land om den Bosch. El 23 de agosto gaat de Vuelta dan verder en Baskenland y el 11 de septiembre finaliza en Madrid. De Hollandse prelude op de Ronde van Spanje gaat pelado met enorm veel festivityitein in de drie steden. Bijzonder es de buittententoonstelling Prado en Breda. De extensa agenda vind je AQUÍ . También en el Instituto Cervantes hay muchas actividades. Comprobar de sitio web del Instituto Cervantes para más información. Verder zijn er diversos festivales donde actúan artistas españoles. Op Noorderzon kun je op 18 en 19 augustus por ejemplo de voorsetning Los años zien van del famoso Argentijnse regisseur Mariano Pensotti. Deze Spaanstalige voorseting wordt Nederlands ondertiteld.

Laatste kans om deze films te zien: ‘El Buen patrón’ en ‘Las Consequencias’

Eerder schreven todos sobre las películas ‘El Buen Patrón’ es ‘Las Consecuencias’ morir en julio de 2022 en cinemascoop. Allebei maravillosas películas voor een Spaans avondje. En Las Consecuencias wordt Fabiola (40) de spion van haar eigen familie. Las imágenes tomadas en las Islas Canarias son preciosas. En El Buen Patrón schittert Javier Bardem als de directeur van een weegschaalfabriek die de controle over zijn leven verliest.

Espanje! Reis-en cultuurmagazine es dé Nederlandstalige brillante sobre Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verzicht. Espanje! Esta es una revista periodística de hoogwaardig que reúne reportajes inspiradores, entrevistas mooie, columnas de boedinge, recetas deliciosas y cientos de consejos para liefhebbers van Spanje. Lea más información en el sitio web espanje.nl

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital