Nieuw onderzoek van Pega: Invertir en MarketingTech zorgt voor meer groei in de komende cinco años

Nieuw onderzoek van Pega: Invertir en MarketingTech zorgt voor meer groei in de komende cinco años

ÁMSTERDAM, 7 de julio de 2022 Volgens nieuw onderzoek van Pegasystems zijn marketeers en posiciones de liderazgo están convencidos de que las inversiones en nieuwe marketingtechnologiën de komende vijf jaar voor een flinke omzetverhoging gaan zorgen. Op dit moment wordt er niet vollende investeerd om een ​​​​effiektiv digitale transformatie te realjaaren. Het investigación mundialrealizado por onderzoeksbureau yo investigovreeg marketeers in een leidinggevende rol hoe zij de evolutie van de marketingfunctie in de komende vijf jaar zien.

Als organizaciones de juiste investigen weten te doen, kan hun omzet met 10 tot 40 procent toenemen, zegt 51 procent van de marketingleiders. Solo el 59 por ciento no tiene suficiente presupuesto para realizar una transformación digital real y efectiva. En los próximos cinco años, se esperan los siguientes cambios:

  • Un cambio más grande hacia la personalización impulsada por IA: 67 procent van de ondervraagden zegt dat gepersonaliseerde marketing de komende vijf jaar (top)prioriteit krijgt. Om de competition voor te blijven, moeten zij steeds meer gebruikmaken van door AI-steuerde technologieën. Kunstmatige intelligentie ‘begrijpt’ waar de hebewegten van de klant liggen en kan zich inleven in de klantsituatie en zelfs perfectamente getimed anticiperen op de klantbefeiefte binnen de meest relevante klantcontext.
  • Herindeling van de ‘viaje de compradores’: Voor slechts een quart es el valor de vida útil del cliente (CLV) en el momento del cambio en un indicador clave de rendimiento (KPI); para el 60 % de la palabra en el KPI de cinco años. Es belangrijk que las organizaciones reconozcan que niet alle kopers deselfde reis maken. Hay tantos compradores diferentes que hacen un ‘viaje’ único por su cuenta. Met dit in the achterhoofd, likken las organizaciones buscan presupuesto de inversión al te verdelen: 70% zegt dat het große deel van het MarTech-budget naar Intelligente Automation Gaat; 66% menciona IA en 60% Web 3.0
  • Cambio de habilidades: Volgens een quart van de respondten zijn digitale en computervaardigheden de komende vijf jaar van cruciaal belang, net als skills voor het managen en analyseren van data. Dit komt omdat organisaties technologie steeds meer gaan marmen en stonker focussen op betere klantervaringen het maximiseren van de CLV. Las siguientes habilidades son necesarias para utilizar herramientas de marketing impulsadas por IA que permitan klantbetrokkenheid tiddens de hele lifenscyclus en van goggede waarde zijn voor een organization. Het is dus van belang om belangen te trainen hoe zij de technologie effektiv kunnen inzetten en gebruiken.
READ  Jong Talent Niek Besuijen: "Hard werken, creatief zijn en veel 'bewegen' in de schooningbranche loont en dat maakt het interessant"

«La función de marketing ha cambiado radicalmente en los últimos cinco años, la tecnología ha cambiado mucho y los clientes han pedido experiencias más personalizadas en los próximos años», dice Tara DeZao, directora de marketing de productos, MarTech y AdTech en Pega. . «Als je als organization ook quiere tener éxito en de toekomst, moet je de kracht van deze technologieën weten te zetten om je klant te kunnen graben, maar ook om meer engagement op te bouwen en waarde te crevenien binnen die klantrelaties».

“Marketeers stimuleren groei als noit tevoren en vershonen op de available tools en technologieën. Es alleen mogelijk om een ​​​​unieke contextualuele engagement strategie op te zetten als je contact hebt met de collega’s die berteng zijn bij alle fases van de klantervaring. La ‘voz del cliente’ es leidend en moet vertaald worden naar de business. Los datos, la inteligencia y la automatización son los componentes básicos de las tecnologías de marketing. Ze zijn cruciaal voor de groei die marketeers voor ogen hebben, zonder afbreuk te doen aan het verhaal dat organization hun klant willen tellen», aldus Liz Miller, vicepresidenta y analista principal de Constellation Research.

Información de contexto:

Noot voor de redactie
Voor dit onderzoek zijn 750 vicepresidentes senior, vicepresidentes, directores senior, directores, gerentes senior y gerentes en Marketing ondervraagd uit onder andere de financial services, biowetenschappen, gezondheidszorg, retail verzekeringen, production, telecommunication en de publieke sector. Los encuestados provienen de once países de Europa, América del Norte y del Sur y Asia-Pacífico y responden 17 meerkeuzevragen sobre cómo se espera que cambie el marketing en los próximos tres a cinco años. Ook zijn in het rapport se incluyen entrevistas con gerentes de marketing uit de wereld van production, biowetenschappen y de financial services.

READ  30ベスト インベスターズ レビュー

Sobre Pegasystems
Pega palanca software innovador die complexiteit binnen organiseations doorbreekt, de modo que klanten betere decisionen kunnen nemen en hun werk beter kunnen organizan. Pega ayuda a las organizaciones a resolver sus mayores problemas: maximizar el valor de por vida del cliente, optimizar la prestación de servicios y aumentar la eficiencia operativa. La tecnología Kracht van Pega es la IA en tiempo real combinada con la automatización inteligente. De schaalbare architectuur en het low-code platform helpen organiseations wendbaar te blijven in de wereld van vandaag én die van morgen. Para obtener más información sobre Pegasystems (NASDAQ: PEGA): www.pega.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verbanzung van de redactie.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital