«Nieuwe mercados abiertos zich voor Colombiananse aguacate’s»

«Nieuwe mercados abiertos zich voor Colombiananse aguacate’s»

Mientras que Colombia zich opmaakt voor the tweede avocado-oogst, van oktober tot maart, voert de verpakker in exporter Montana Fruits of production op, om aan of aumenting globale vraag te fulgen.

Volgens Natalia Moranth, copropietaria de Montana Fruits: «Nieuwe markten openen hun deuren voor Colombiananse aguacate’s en ander fruit door een toegenomen globale vraag. Nuestro mercado más importante es Europa, el mercado estadounidense está en opkomst. Nosotros zien verder kansen in heel Azije en Zuid-Amerika».

Naast het verpakken en exporteren van avocado’s werkt Montana Fruits het hele jaar door met passiefruit in a new product: Tahiti limes.

«En este momento tenemos la capacidad de procesar 12 contenedores de aguacate Hass por semana. Toch zijn we blij te kunnen aankondigen dat onze capacidad a partir de noviembre crecerá hasta 20 contenedores por semana. mei tot augustus. Wat passiefruit en limes bertef, hebben we het jaar door production. Wij kunnen twee container passiefruit en vier tot vij container limes per week verkagen. en Algeciras in Spain.»

«El mercado estadounidense también está en opkomst, omdat we de ostkust concurrerend kunnen bevoorraden, as de reis naar Miami maar drie dagen duurt in naar Philadelphia five dagen. Japan in China. Wij willen de Chileense markt reach, die door zijn interne consumptie een groot potentieel heeft. El mercado más importante es Europa, waar de prijs van de Hass aguacate’s, passiefruit y limes dependiente es van de spotmarkt, die verandert met vraag en aanbod. Zoals ik al zei, es de Amerikaniske markt ook heel belangrijk, así que seguimos dit seizon echt willen richten», legt Moranth uit.

READ  ¿Por qué miles de marroquíes se mudan repentinamente a una ciudad española?

Montana Fruits cuenta con varios certificados industriales, entre ellos GlobalGAP, Cadena de Custodia, SMETA, Rain Forest y BRC. Ze werken met een drieledig system van Colombiananse produjoenen die proveedores zijn voor hun pakstations.

«Zij zijn más que proveedores, zij zijn onze bondgenoten. Hebben drie especies telers, goud, zilver en brons, dependiendo de sus volúmenes por temporada. Los productores de oro representan el 59% de nuestro volumen y hebben een grootschalige producción. Het zilveren niveaut 36 % de nuestra exportación, en het bronzen nivet neemt slechts 5% voor zijn rekening.

Dit wordt heerste jaar dat ze participar en el Global Produce Show en Orlando, Florida más tarde volgende maand. Hebben ook hun zinnen gezet op het bijwonen de Fruit Attraction en Madrid.

«We zullen beide evenementen bijwonen; we vinden het essential om aanwezig te zijn op internationale shows, waar we met klanten en concurrenten kunnen praten. Het erom een ​​nauwe band te umtenden met onze klanten, die normaliter ver weg zijn. Dit is Una vez que visitamos Global Produce Orlando, nos entusiasmamos con todos los mogeligen die de Amerikanska markt biedt op het gebied van Hass aguacate en limes».

Moranth legt hun redenen voor Participation aan de beursens uit: «We om andere partieten te metteiten en deals te schlußen, alle innovadore procesen in het veld te zien en onze verpakkingsoplossingen aan onze klanten aan te bieden. onze Investmentsen in traceerbaarheid met behulp van block chain en met onze internationale certifikatien. Naar deze evenementen gaan is veel meer dan alleen nieuwe mensen mitten;

Para más información:
Natalia Moranth
Frutas de montana
Teléfono: +57 310 415 5184
[email protected]
www.montanafruits.com

READ  30ベスト powerport レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital