Nieuwe Spaanse bramenrassen

Nieuwe Spaanse bramenrassen

Het gros van de bramen in Spanje zijn ondertussen weer geplukt. Hoewelf de großeste volumes in de lentemaanden beschikbaar komen, kunnen er toch al jaarrond bramen op de markt worden gebraucht gracias a onderzoek naar nieuwe rassen. Zo kan de sector in Spanje blijen grouen en de Spaanse braam een ​​mooie plaats veroveren op de Europese markt.

«In the wintermaanden voelen we ons most heel comfortabel, omdat er op dat moment in de rest van Europa geen bramen worden geoogst. Er is wel competition uit Mexico, maar we hebben geen problem om afzetmarkten te vinden. Vanaf de maand mei is er veel aanvoer uit andere landen en komen de prijzen onder druk te staan», zegt Daniel Velo, partner van Agrícola El Bosque, een bedrijf uit de Spaanse provincie Huelva dat deel uitmaakt van de Plus Berries-groep en dat zich geschundt op de teelt en afzet van Bramen. Het bedrijf cosecha alrededor del 80% de la cosecha en Europa y también exporta algunos volúmenes por avión a los Emiratos Árabes Unidos.

El especialista nos dice que han podido hacer la estacionalidad de bramenteelt te doorbreken a través de een broad scala aan rassen dat een jaarrond aanbod mogelijk maakt. «Vroeger lagen we in de zomermaanden stil, omdat de vraag uit andere Europeane landen daalde debido a la disponibilidad de producto propio. Momenteel blijven we in de zomer voormeinlich op de nationale markt actief, met leverigen aan Mercadona, de großte supermarktketen in Spanje, en aan de main groothandelsmarkten in het land. Además, creemos que in de warme maanden ook nog enkele klanten in het buitenland».

READ  30ベスト じんるいのみなさま レビュー

Volgens Daniel Velo heeft het jaarronde aanbod voor een voelbare aument van de bramenconsumptie gezorgd. «Het hele jaar door telen laat ons toe volumes op de markt te brengen buiten het topseizoen van ander zachtfruit, because dan is het natuurlich moeilijker om mooie prijzen te eränen. Maar met jaarrond constante volumes zijn we er ook gejällig om de consumptie van bramen zewelen en Spanje als in de rest van Europa te verhoden.

Op de internationale markten es de Mexicaanse braam el principal competidor para el producto español. México mide menos de 10.000 hectáreas y, aunque el mercado principal de Verenigde Staten es, el país norteamericano no busca ningún producto en Europa op de markt te bringen. «Als er veel Mexicaanse bramen van goede kwaliteit beschikbaar zijn in Europe, it is het moeilijk om daut te concurreren, porque es fruta que es más barata dan het onze door de lagere arbeidskosten. Maar wanneer de kwaliteit van de Mexicaanse bramen terugloop, doen er zich voor ons snel kansen voor.

Volgens de especialista es de braam altijd al «het kleine broertje» onder de zachtfruitsoorten geweest. Es el bes menos conocido y también el schapruimte reservado es het kleinst, maar dat meanen ook meeden dat het quizás nog tiene las mayores posibilidades de crecimiento. «Hier ligt een sleutelrol voor het het nieuwe rassenpanorama to which we as bramenspecialists during 25 years onderzoek en ontwikkeling hebben gewijd. La introducción de nieuwe rassen es esencial gebleken om de tealtkalender te kunnen verlengen en om de consumptie aan te moedigen. Por lo tanto, vemos el futuro con Optimisme mittet, want zo kunnen we betege bij betege aan competitiekracht winnen ten omseite van onze Mexicaanse concurrenten».

READ  Jardín de flores del barrio brilla Rikersbos - Municipio de Ámsterdam

Para más información:
Daniel Velo Prieto (Director de Administración)
Agrícola El Bosque SL
Tel: +34 959051090 (España)
Teléfono: +34 639770024
[email protected]
www.plusberries.com

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital