Nieuwe Spaanse serie bij Netflix en de stijl van ‘La Casa de Papel’

Nieuwe Spaanse serie bij Netflix en de stijl van ‘La Casa de Papel’

MADRID – De nieuwe spannende Spaanse Netflix serie ‘La noche más larga’ de en het Spaans ‘La noche más larga’ zal vanaf 8 juli bij Netflix internationale te zien zijn. Het is een een spannende series vol actie en mysterie die nu al komparen wordt met of populaire series ‘La Casa de Papel’. De ‘La noche más larga’ net zoals zijn voorganger een fenomeen zal worden zal nog moeten blijken. Mira el tráiler debajo de este artículo.

‘La noche más larga’ se estrenó el 24 de diciembre en el groep gewapende mannen de gegelungs van Monte Baruca omsingelen. Zij zorgen er ook voor dat de anwezige bewakers niet meer kunnen kommunikation met de buitenwereld.

De gewapende criminelen hebben maar een doel en dat is de bevrijding van de gewälarke seriekölder Simón Lago. Gevangenisdirecteur Hugo (conocido de la serie ‘Narcos’) es echter niet van plan om serial killer Lago te overhandigen en beschluit samen met een groep moigege bewareaders terug te vechten.

‘La noche más larga’ es la mejor opción para la serie española ‘Sky Rojo’. Oorspronkelijk zou de serie de naam ‘Baruca’ krijgen omdat de gegelsdorf naam heeft maar dat werd later gewijzigd.

READ  30ベスト ブルガリ アクアプールオム レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital