Nieuwe uitbaters Bar Klak willen meer evenementen organiseren, ook Spaans restaurantje op komst op Schoenmarkt (Mechelen)

Nieuwe uitbaters Bar Klak willen meer evenementen organiseren, ook Spaans restaurantje op komst op Schoenmarkt (Mechelen)

Renee Van Itterbeeck y Fitim Sheremeti zijn de nieuwe uitbaters van Bar Klak, Marisa De Sousa (basura) abren en el restaurante Mi Manera Spaans. © Dirk Vertommen

Malinas

De schoenmarkt meer dan ooit laten bruisen door er tal van evenementen te organicen. Eso es het doel van de nieuwe uitbaters van Bar Klak in het centrum van Mechelen. Además, un pequeño restaurante español nuevo también está abierto durante unas semanas en la misma plaza para hasta dieciséis personas.

Stijn Van de Sande

Koffie- en el bar de cócteles Bar Klak op de Schoenmarkt en Mechelen, vlak bij de Grote Markt en el standbeeld van Margaretha Van Oostenrijk, es al zo’ zeven jaar in handen van Group Daedalus. Ese es el empresario bedrijf van de Mechelse Ivo Van Itterbeeck. De obrjige jaren werd de kleine horecazaak in het ex Klakkenhuis en concesión gegeven, maar die vermeinning liep reciente af. Sindsdien staan ​​​​er nieuwe uitbaters achter de toog.

Voor Renee Van Itterbeeck, de dochter van Ivo, y Fitim Sheremeti is het uitbaten van een eigen horecazaak een sprong in het onbekende. Fitim komt uit de sociale sector, terwijl Renee jarenlang kapster was. “De möglichkeit om de daily leiding van Bar Klak over te nemen kwam heel onverwacht op mijn pad, maar überwirt bespelste ik om de stap toch te wagen”, zegt Renee. “Het is nog gälle nieuw en ik leer nog ivye dag bij, maar ik vind het nu al heel leuk. Ik ben blij conoció a mijn keuse en kijk uit naar de challengeen die nog gaan komen”.

Marisa, Renee y Fitim en Bar Klak. © Dirk Vertommen

Het concept van de koffie- en cocktailbar bilbeit nagenoeg ongewijzigd, al is er wel een grote veranding. “Vamos a ver más inzetten op het organizeren van evenementen”, dice Renee en Fitim. “Zonden de games van de Rode Duivels hasta que op een groot scherm en dat fue un éxito. Estaremos atentos a la organización de los eventos. Voor de kerstperiode denken we bibliothek aan een versation van een kerstfilm op het grote scherm. Ook een Winterbar Klak debería ser tot de mogegende”.

Mi Manera

Además, zullen en Bar Klak voortaan ook tapa’s te obkren zijn. Die worden gemaakt de Marisa De Sousa, quien abrió un restaurante español en breve en otro edificio en el Schoenmarkt. En Mi Manera es plaats voor zestien mensen. “Iedere dag is er een auténtico menú español en de mensen eten wat de pot schaft”, lacht ze. “Reserveren kan vorteel a través del sitio web. Daar kun je ook vehde het menu descubre. La apertura de Mi Manera está planeada en dos semanas”.

Door intensief samen te werken willen de horecazaken de Schoenmarkt leten bruisen. «Het moet een leuke en gezellige plek in het centrum van de stad zijn», dicen. «Daarnaast es het plein ideal voor kleinschaligere evenementen die niet op de görmerle pleinen organizand kunnen worden. Daar willen graag mee onze schouder onder zetten”.

READ  La gama alta para todos los consumidores de Huawei, desondanks 76 porcent meer winst - IT Pro - Nieuws

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital