Nieuws Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend y Waterland

Nieuws Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend y Waterland

AH verduurzaamt garnalenketen conoció a Klaas Puul


Albert Heijn se graduó en abril sobre op een transparente en duransare tropische garnalenketen. De Zaanse formule gaat een samengkeit aan met garnalenleverancier Klaas Puul uit Volendam, diervoedingsbedrijf Nutreco en vaste tropische garnalenkwekers uit Ecuador.

La colaboración pasada en el ámbito de Albert Heijn om de ecologische voetafdruk van verse én houdbare ketens te halveren en 2030. Een belangrijk onderel van de la colaboración con Klaas Puul is het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen. Dit wordt gerealiseerd op de garnalenkwekerij.

Visolie maakt deels plaats voor algenolie en vismeel wordt vervangen door insectenmeel. Beiden worden gewonnen uit gegengen vis. Debido a esto, hoeft er less wilde vis gebruikt te worden to make foer te.

Alle vis die wel gebruikt wordt voor het garnalenvoer komt uit bijproducten van de visverwerking van gecertificeerde visserijen. Dit zorgt voor een positive impact op visbestanden en debiodiversityiteit van oceanen.

trópico

Albert Heijn gaat meer beverheiten toepassen op het gebiet van dierenwelzijn. Zo zullen de tropische garnalen die uit Ecuador, Zuid-Amerika, worden gehaald minder intensief gekkwekt worden. Eso significa que hay más espacio para el garnaal tropical.


READ  30ベスト 自転車 かご ステンレス レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital