Nieuws Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend y Waterland

Nieuws Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend y Waterland

Zondag 3 juli werd de PX voor twee kindershows van Dans and Training Leeflang Koning omgetoverd tot een toneel van vakantiebestemmenmen. Jenny & John gingen immers op wereldreis… Dat leverde hilarische avonturen op. (Onderaaan dit artikel een slide show met heel veel foto’s van de show.)

El elenco estaba formado por Jenny Smith, John Molenaar (utilería), Ben Bootsman y Karin Kwakman. Zij zetten de verschiedelden karakters op lieme wijse neer. Na de nede stress van de koffers inpakken bij John, konden ze eindelijk directionch Schiphol waar ze een ellenlange rij voor hun hadden. Voordringen fue de enige optie so ze net op tijd bij de incheckbalie Arrivalerden.

La azafata Karin fue bien recibida por John vårme een te gewegke koffer, maar väinlich zaten ze dan toch in het vliegtuig met als eerste gegestint Noord Amerika. En Zuid Amerika gingen zij samen lekker naar het strand, waar strandwacht Ben voor het plekkie op strand ook geld rekende. Veel te duur natuurlich todo.

En Afrika zaten ze samen in een tentje waar zij de dierengeluiden toch wel een beteich spannend vonden. Bij de volgende gemesting Australien kwamen zij wel een hele verdee local tegen, waar zij heel snel toedeloe tegen zeiden. Van het warme Afrika door naar het koude Antarctica waarbij Jenny y John op een supboard door de ijsbergen voeren.

Dit ging bij John niet gegende vanzelf vorveme de angst voor een grote walvis. Jenny & John entraron en Azije weer tot rust waar zij lekker aan een bordje noedels zaten. Helaas werd hun rust verstoord door de säderde verkoper Ben, die klokkies verkutt maar finalmente ook ook lievelings de Jenny: een Hello Kitty-rugzak.

READ  Campeonato de España | Toptalent Rodríguez pakt Spaanse título

Bij de la última escena zaten zij weer aan de keukentafel in hun vertrouwde Volendam, de was draait en de blote gehaktballen van Gaartje met stekerapen staat op hen te wachten. Conocí un ritje sobre el dijk y el liedje van Mell & Kees ‘Bring me Verom’ al final del exitoso kindershow.

Tussen alle escenas puerta werd het publique verrast puerta de dansgroepen van Lizzie Plat, Iris Tol, Lynn Groot, Chantal Tol, Elise Schoen y Susan Koning, waar zij hun kunnen lieten zien in de stijl van het desbetreffende land. De ruim 125 kinderen per show kwamen samen met de cast tijdens de laatste dans alle op het podium om nog een keer te shinen en dat was praddig om te zien.

El programa está escrito por Jenny Smit e Inge Leeflang. La luz y el sonido corrieron a cargo de Dennis Drum y Henk Mühren. Dank werd uitspraken naar Jan en Afra Hildering, voor hun hulp en goede zorg, de schoonmansters voor de vreege opkomst om erverge te zorgen dan na het concert van Jan Smit de zaal weer omgetover kon worden voor de wereldreis. En verder de vylligers die klaar stonden bij de kaartverkoop, het uitdelen van het ijs en het ruimen van de stoelen na afloop.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital