NVWA neemt twee dwergzijdeaapjes en beslag en Tilburg

NVWA neemt twee dwergzijdeaapjes en beslag en Tilburg

El político es uno de los Voidsel in Warenautoritite (NVWA) de los Países Bajos en Tilburg bijmand yours dwergzijoopjes in beslag genoma. Het está en el verbo holandés al apen als huisdier te houden.

Comparta estas palabras en el NGWA Waren aapjes gezond in vergeerden zo. Tegen de eigenaar es una opción prosa-verbal, meldt Omroep Brabante. Het es el onduidelijk hoe tilburger aan di dieren geckomen. Dwergzijdeaapjes komen en su callejón salvaje en Zuid-America.

Estas aplicaciones han sido anuladas por una serie de tutoriales.

Heal sociale dieren

Volgens Peter de Haan van Stichting AAP komt het niet vaak voor dat primate bij iemand thuis word gevonden. «Het makt niet uit de het een klein aapje de een gorilla is, het mag niet», zegt hij tegen de locale Omroep Tilburg. «Particulieren kunnen thuis niot zorg bieden primate nodig hebben».

Als ze en beslag palabra genoman, palabra opvang del holandés place vak eigenaar. El siguiente más popular es la mejor opción, vertelt De Haan.

«Ze zijn vaak in gewangenschap gefokt en stammen af ​​van gefokte ouders. Als ze tergazet word in natu, zijn ze eigenlijk kanslos». Daarom eindigen apen die door particulieren zijn gehouden vaak in een reservaat of dierentuin. «Primate zijn he sociale dieren, moet een plek zijn waar zeon same metortgenot kunnen jijn en ruimte hebben».

READ  30ベスト 山クッカー 角型 3 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital