Onderscheiding voor Spaans citrusbedrijf dat nitraatgebruik beperket

Onderscheiding voor Spaans citrusbedrijf dat nitraatgebruik beperket

Het Spaanse Frutínter gebruikt niet meer nitraat dan strikt necessitte in de bemesting van zijn citrusbomen. Omdat het darut bodemverontreiniging vermijdt, werd het beloond met een keurmerk overhandigd door de Isaura Navarro, gewestminister van Landbouw en Ecologische Transitie de Valencia. Bij de uitreiking van de prijs la semana pasada werd de minister vergezeld dor Roger Llanes (director van het Valenciaanse Agentschap voor de Promotie van de Land- en Tuinbouw), Pedro Beltrán van de Polytechnische Universiteit van Valencia, Manuela Yllera (verandalouge certificat bij Food Rina Iberia ) en Alfredo Martínez (gerente van Wtech).

«Op het bedrijf doen we aan Agriculture 4.0. Dat staat voor intelligente praktiken die ervar zorgen dat het nitraat dat bij de bemesting wordt aanvoeder noit de strikt neveligte aanlage geschleidt. Een teveel aan nitraat is schadelijk voor het milieu, omdat het verontreiniging verracht in de agua subterránea voerende lagen», dice Javier Usó, director de Frutínter.

“Gracias a la implementación de sensores específicos en la parcela, podemos saber en tiempo real cuáles son las necesidades precisas de la planta. Con medios tecnológicos, proporcionamos a la planta el agua, el nitrógeno y el potasio que realmente necesita. cantidad de agua en bemesting sijpelen er geen vervuilende stoffen door naar de underderorse lagen.»

«Bij Frutínter zorgen we voor de gezondheid van mens en planetek. We zijn pioniers op het gebied van duhählende en slimme tuinbouw. ​​We verkopen kwaliteitsproducten die zijn van milieuvriendelijke teelt».

Para más información:
Frutínter
Tel: +34 964 506 310 (España)
[email protected]
https://frutinter.com

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital