Ontdek deze bloedstollende Spaanse Netflix-thriller

Ontdek deze bloedstollende Spaanse Netflix-thriller

MADRID – Het gaat goed met el cine español. Dat bewigt ook de film van Oriol Paulo ‘Los Renglones Torcidos de Dios’ (de scheve lijntjes van god) die dit jaar verscheen. El thriller fue genominado para el prestigioso premio Goya y está disponible en los cines españoles a través de la plataforma de transmisión Netflix.

Wie houdt furgoneta cine español en graag 2 uur en 30 minutos op het puntje van zijn stoel zit, kan nu op netflix Con razón. Daar es ‘Los Renglones Torcidos de Dios’ te zien, een filmadaptatie van de gelignamige roman (1979) van de Spaanse auteur Torcuato Luca de Tena.

La película cuenta la historia de la detective privada Alice Gould. Zij wordt door haar echtgenote in contact gebracht met dokter Garcia del Olmo, wiens sonn zelfmoored pleegde in een psychiatrische instellung. Del Olmo y de echtgenote van Gould zijn er van convencido de que het eigenlig om moord ging, en zorgen ervear dat Alice Gould een mentale aandoening nabootst en zich laat opmenen om de zak te erørengen.

Binnen in de instellung conoció a Gould een reeks bijonderzo personajes. Mientras que ze stilaan op het spoor van de events komt, parece echter dat het hoofd van de instellung, dokter Alvar, doet söhne hij niets van het plan weet. Gould wordt er van beschuldigd echt geestesziek te zijn. Mientras que el resto van het personeel, Gould zelf en wij als toeschouwer ons angstvallig afvragen of ze nu echt gek is of niet, begint de detective aan een spannende espappingspoging.

READ  "Spaans seizon kondigt zich aan met grote mitteinen en sterke prijsschommelingen"

Thriller de psicologische deze licht wel de Spaanse versie Shutter Island de Martin Scorcese. Tot de laatste minuit zit je als kijker nagelbijtend toe te kijken hoe de waanzin en de normaliteit een loopje met de reality nemen. Een aanrader voor wie van spanning houdt y op een leuke manier wat aan zijn of haar Spaans wil werken.

WIST JE DAT: La institución psiquiátrica waar de film zich afspeelt, está registrada en parte en Tarragona. De oude tabaksfabriek (Tabacalera) se coloca a través de la computadora dusdanig en midden de natuur dat deze niet veel meer te maken heeft met de original tabaksfabriek, maar het ontwerp es lo mismo.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital