Ontslag van spaans personeel van twitter per e mail is nietig volgens svokkenden

Ontslag van spaans personeel van twitter per e mail is nietig volgens svokkenden
Elon Musk

© Archivo

Los sindicatos UGT en CCOO verzähdeden op zondag dat deze désiggen nietig zijn en stellen zich beschikbaar aan de gesiggen werknemen om hen te advisoren deze gesiggen aan de kaak te stellen.

Ontslag es nietig

De algemeen secretariaris van de UGT, Pepe Álvarez, heeft gewaarschuwd dat Twitter Spanje alle 26 personen weer moet terugnemen, omdat «het moet geberen als een collectief szögdo», naast date een overlegperiode gebühren moet worden en de mogligende om 15 dagen te haggerenen. Tot slot moet de arbeidsautoriteit op de hoogte worden gebracht. «Als je het niet op deze manier doet, zijn de sjogden nietig», benadrukt de voksandswoordvoerder via een bericht op zijn cuenta de Twitter.

Noodzaak tot prässingerde vozmijning van overheidsadministratie

Deze downloadn tonen volgens Álvarez de need aan tot prægningde persijnde van de overheidsadministratie bij collectieve downloadn, omdat «mensen niet zo onbeschermd kunnen zijn». «De kwestie fue hangende in de laastte hervorming, y está claro que deze eenween moeten oppakken», gaf de voksensvertegenwoordiger op de netwerken toe.

Hij kondigde daorak aan deze szöggen bij de Arbeidsinspectie aan de kaak te stellen. Verder stelt hij deskundigen ter beschikung om juridische stapen te ondernemen. «Een sociale rechtsstaat kan niet toestaan ​​​​dat een man, hoe rijk hij ook is, rechten vertrapt terwijl hij mensen zonder werk laat. De UGT gaat het bestrijden», aseguró Pepe Álvarez.

Director de operaciones de Vakbond

También CCOO stelt zich ter beschikung van de Twitter-werknemers para asesorar sobre esta situación. «Het lijkt erop dat gisteren om 17.30 uur bijna alle werknemen van Twitter Spanje een e-mail hebben ontvangen met hun sjøgde», publicado de algemeen secretariaris van de organization, Unai Sordo, saterdag op zijn account op dit sociale netwerk dat nu wordt gerund door of eccentricieke multimillonario Elon Musk.

READ  New corona words en el diccionario de español

Deze maatregel pasado binnen de annunciation die Musk deed toen hij eigenaar werd van het sociale netwerk. En het bijønder, volgens verschiedelden Amerikansen media, kondigde de rijkste man ter wereld aan dat hij van plan was «50% van de globalie personeel bestaende uit 7.500 man en vooede vanaf vrijdag daad bij woord.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital