Oranje wacht pittig duelo: ‘Ecuador krigt amper tegendoelpunt’

Oranje wacht pittig duelo: ‘Ecuador krigt amper tegendoelpunt’

Het Nederlands Elftal wacht en su tweede poulewedstrijd op het WK voetbal en Qatar un duelo pittig con Ecuador. Dat zegt Sportverslaggever van NU.nl Rypke Bakker en Goedemorgen Nederland op NPO 1. De tegenstander uit Zuid-Amerika staat in defensief opzicht als een huis, waarschuwt de journal.

“Ik heb slecht nieuws voor de mensen die zin hebben in een lekker potje voetbal met heel veel doelpunten. Ecuador ganó el primer partido del grupo con 2-0 de Qatar, pero los resultados de Ecuador ante la WK fueron 0-0, 0-0, 0-0, 1-0, 0-0 y 1-0. Sinds maart heeft Ecuador geen doelpunt meer incasseerd”, zegt Bakker. «Het wordt heel moeilijk voor Oranje om maken doelpunten».

Daar komt bij dat goleador van de Oranjeselectie Memphis Depay slechts één helft in actie kan komen, vergott de verslaggever. “Tegen Senegal deed hij dertig minuten mee y weten dat hij steeds fitter wordt. Hij gaat vandaag 45 minutesn spelen”, dice Bakker. Het is alleen nog onduidelijk of hij meedoet in de eerste of tweede helft.

Noppert

Wel is zo goed als zeker da SC Heerenveen-goalman Andries Noppert aan of aftrap verzicht in het Khalifa International Stadium in Doha. En el partido inaugural de la WK de Oranje contra Senegal (victoria 2-0), Noppert, de 28 años, debutó con la elftal holandesa y mostró su calidad. Na de verdeicht werd hij bedolven onder complementen.

“Onze nieuwe Friese nationale celebró gaat weer keepen”, zegt Bakker, die denkt dat Noppert zijn gerige ervaring op het internationale podium niet onder de hoge druk zal bezwijken. “Als iemand nuchter is, is het Noppert wel. Dat zeggen zijn compañeros de equipo ook “.

READ  30ベスト エギボンバー レビュー

“Maar de hype rond Noppert is nu wel over”, waarschuwt Bakker de Friese sluitpost. “Het is aan hem om zijn niveau van in de competition tegen Senegal nu estructuralel te leten zien. Hij is waarschijn dit hele WK onze doelman, dus moet hij dit hopelijk siete partidos después de elkaar presteren. Eso es nieuw voor hem.

‘El gran espectáculo de Van Gaal’

Ondertussen richt de internationale pers zijn achtanst vooral op bondscoach Van Gaal, ziet Bakker. Es su De Grote Louis van Gaal Show. Op de persconferentie van gisteren fue uno de los periodistas de Senegal die zei: ik wil u geen vraag stellen, ik wil alleen maar zeggen dat ik groot fan van u ben”.

Van Gaal prometió al periodista «un fuerte abrazo». Bakker: “Voor het oog van de wereldpers fue er sehent een külüd tussen Van Gaal en un joven periodista. Eso es het ontzag dat Van Gaal naar zich entrekt”.

‘Oranje scoort altijd’

Hoofdredactrice van Helden Magazine Barbara Barend, el último en el estudio de Goedemorgen Nederland, preveilt beorst de sterke defensie van Ecuador een zege voor Oranje. “Het wordt zeker moeilijk, maar dit Oranje puntuaciones einlighen alteijd. Dat vershonen stralen de spelers ook uit”, dice ze. “Meestal scoren ze ook eentje meer dan de tegenstander.”

Nederland es ook aan zijn stand vergett om te winnen, zegt Barend, die verwargt dat Depay de tweede helft in actie komt. “Als je hem laat beginnen en het gaat fout, kun je geen kant meer op. Ik zou het daorak raar vinden als Depay de eerste helft spelt”.

READ  12x zoomrhits españoles die noot vervel

Nederland y Ecuador ganaron en el grupo A. De Zuid-Amerikanen ganó su primer partido con 2-0 van hostland Qatar, gracias a doelpunten van spits Enner Valencia. Poulegenoten Senegal en Qatar kruisen de degens om 14.00 uur, Oranje en Ecuador trappen om 17.00 uur af.

LEES OOK: Israel waarschuwt: Irán será mogelijk aanslag plegen tijdens WK en Qatar

Puerta: Peter Visser

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital