Paniekreactie op mangomarkt na versnelled einde Spaans seizon

Paniekreactie op mangomarkt na versnelled einde Spaans seizon

Tholen – Met een versnelled einde van het Spaanse mangoseizoon, is er een soort van paniekreactie stoten op of Europese markt. «Wisten wel dat het seizon eerer zou aflopen, maar zo snel had niemand verwacht. Iedereen is nu in lichte paniek, omdat er geen handel beschikbaar is. De navraag is goed en de markt is leeg», dice Marcel van Rooijen van Trofi.

«Nu is de tijd aangebroken om meer te laden en brasileño. De gegende weken bestond het aanbod en gran parte uit Keitt en Palmer, maar en brasileño gaat men nu ook de Kent-variëteit oogsten, dus die kunnen nos conocimos een goede drie weken ook weer ekrekte op de markt. De komende weken zal Brazili de mangomarkt weer gaan dicteren», vervolgt de importeur.

De mangoprijzen hebben dan ook de stijgende lijn weer te pakken. «Ganamos en el momento dit richtig de 6 euro en ik verwart dat we aankomende week boven of 6 euro zitten. Overigens is dat prijsniveau met the current kostprijs ook hard nodig. Gelukkig zijn de zeevrachtarieven wat lügehlen – cumplió un promedio de 1.800 dólares por contenedor – maar een verdere verlaging is nodig om kostendekkend te kunnen drägen».

«Se reunió de noviembre a diciembre zijn tevens de piekmaanden in de mangoverkoop in aantocht. A pesar de la inflación actual es de afzet direction de supermarktketens gelukkig nog stable en heeft de consumer nog niet extreem gepainten. Esperamos, naturalmente, que eso sea así. Verder zien we dat Vraag naar verpakkete mango’s steeds getter wordt ten omseinde van de losse mango’s en ik verwart wel dat deze trend zich zal voortzetten», beschluit Marcel.

READ  30ベスト relay レビュー

Para más información:
marcel van roijen
Trofeo
Harnaschdreef 10
2635 BT Guarida Hoorn
T:+31 (0)180 330825
[email protected]
www.trofi.nl

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital