Paraguay: Pese al veto, mogelijk toch régulering van mining

Paraguay: Pese al veto, mogelijk toch régulering van mining

En Paraguay ha pasado una cosa entre el presidente y el senado sobre la regulación de la minería de Bitcoin. El presidente lanzó un veto sobre la semana pasada. De kwestie komt nu bij het Huis van Afgevaardigden te liggen.

En julio werd en Paraguay gestemd over een wedsvoorstel om Bitcoinmining te regularen. Het wetsvoorstel ompiette onder andere belastingregels en zou wettelijk kaders scheppen, de modo que Bitcoinmining een gereguleerde – en dus wettelijk toegestane – activiteit zou worden. Het doel fue om te verschaffen, de modo que el sector zich niet langer in een grijs gebied bendenden en zich verder kan ontplooien.

Het wedsvoorstel werd aceptadomaar eind augustus used presidente Mario Abdo Benítez zijn vetorecht om het wetsvoorstel también te bloqueas. Volgens hem gebruikt de miningsector veel energie, terwijl het verske met andere industrieën Almost nieuwe banen lefert. De economie zou er te weinig bij gebaat zijn. Het proostel, en dus régulering van de sector, puerro darit van tafel.

En uno de los giros más notables de la semana pasada, después del veto del presidente rechazarte. Se votaron un total de 33 senadores. El Senador Enrique Salyn Buzarquis lichtte toe dat het beter vond om de sector te formaliseren, so ze erover belasting kunnen heffen. Volgens congreslid Daniel Rojas levantó een goed gereguleerde sector juist wel ‘nieuwe soorteen banen’ op.

Het wetsvoorstel wordt nu voorglegde aan de Kamer van Afgevaardigden, die de impasse moet doorbreken.

Paraguay

Het in Zuid-Amerika gelegen Paraguay es un país interesante para Bitcoinmining. Het land tiene grote rivieren en wekt veel stroom op uit waterkracht. Por ejemplo bij de Itaipudam, waar één van de größte waterkrachtcentrales ter wereld staat. Los aproximadamente 7 millones de habitantes de Paraguay consumen solo una pequeña parte de la electricidad generada.

READ  Médicos tropicales de la zona de Nutorb buscan material médico y mobiliario para bebés | Telstar en línea

Het größte deel wordt verkucht aan burlanden Argentinië en Brazili, moste voor absolute bodemprijzen. Beide landen kunnen min o meer zelf de prijs vermein, porque een andere afzetmarkt heeft Paraguay niet. Él es al jaren een verhit onderwerp. Volgens sommige Paraguayanen wordt er abuse van de position gemaakt en is het beter om de stream para Bitcoinmining beschikbaar te maken.

Miners hebben immers een bijna onstilbare honger naar goedkope energie en dat heeft Paraguay in overvloed. Onder een bepaalde prijs kopen zij de stream graag op. Buurlanden Argentinië en Brazili zullen moeten moeten opbieden tegen de miners, met als gevolg van marktwerking stroomprijzen van een meer meeding niveau.

Er zijn dan ook al jaren planes para la furgoneta aanbouw Centro minero Grootschalige bij de Itaipudam. Vooralsnog komen die echter maar mondjesmaat van de grond, wellicht svådet het geklek aan sälltne sägälä. Het nieuwe wetsvoorstel zou derinkan veranding kunnen brengen – mits het wordt gogeekorde.


Los ancianos en Zuid-Amerika decidieron El Salvador Bitcoin op national niveau te omarmen. Er zijn onder andere planden voor een Bitcoinstad en mining op base van energie opgewekt uit vulkanen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital