Personal de cabina de Spaans Ryanair legt eind juni werk neer

Personal de cabina de Spaans Ryanair legt eind juni werk neer

Los Países Bajos no se mencionan. Ryanair ha estado aquí en un conflicto diferente con otra base diferente.

El staking en Spanje zijn planeado op 24, 25, 26 en 30 juni en 1 en 2 juli. Según Bloomberg, Ryanair se ha retirado de la mesa de negociación después de que los sindicatos españoles amenazaran con interrupciones laborales. Het persbureau baseert zich op een brief van personeelsdirector Darrell Hughes van de prijsvechter. Hughes zegt indarkin dat de svokkenden «onrealistische eisen» stelden en «weigerden om echt in gesprek te gaan».

En Italia, staakten piloten en cabinepersoneel van verslichkeit budgetluchtvaartmaatschappijen, incluido Ryanair, el miércoles al. Daar wil het personeel beter worden betaald y onder meer faggler verlof kunnen avragen.

Stakingen kunnen het prille hesler van Ryanair na de coronacrisis in gevaar brengen. Tijdens het hoogseizoen deze zomer kan de vraag naar reizen het niveau riken van voor de pandamiie in 2019. De stakeningen vergeten ook de druk op luchtungs die al kampen met personelstekorten en lange wachttijden. Puerta entera Europa hebben luchtsmaatschappijen daorak vluchten moeten schrappen.

"}];

READ  The Hey Pickers - La robustez española que falló en la locomotora

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital