Pieter Smitbrug aligerar tijdens apotheose Waterbei

Pieter Smitbrug aligerar tijdens apotheose Waterbei

Foto: Johannes Velthuis

WINSCHOTEN, BLAUWESTAD – De Pieter Smitbrug wordt tijdens de ‘finale’ van straattheaterfestival Waterbei feeëriek lit. Fietsers y voetgangers worden saturdayavond 27 augustus op geillumineerde wijse naar de Wilgenborg in Blauwestad led om de knetterende slotact van het spetterende tweedaagse evenement mee te maken. Rond het terrein van de Wilgenborg zal het internationale theatergezelschap Tol uit Antwerpen de impresionante voorseting Pedaleando Hacia el Cielo vertonen. Na afloop van dat spektakel (avang 21.30 aur) geeft het gerenommeerde bedrijf Dream Fireworks een grootse vuurwerkshow. El espectáculo comienza a las 22.15 horas.

Theatre Tol, fundado en 1998, gebruikt voor z’n theatervoortelling beelden, spel en muziek. Bij het invallen van de darker zal Theatre Tol het liefdesverhaal vertolken, veelal hoog boven de hoofden van de toeschouwers. Pedaleando Hacia el Cielo significa ‘fietsen in de hemel’, liefdesverklaringen worden in de luchtvoortelling herschreven door muzikanten, dansers, acteurs en actrices. Het gezelschap uit Antwerpen trad op in tal van landen, zowenmen in Europa, Azije, Australie y Zuid-Amerika. Het is de eerste keer dat Tol onze provincie aandoet. La ubicación ‘ungewone’ en Blauwestad significa un nuevo desafío para el vasto núcleo de Tol. De voorsetning, een mix van filmische beelden, zang, dans en live muziek, endigt vol poëtische droombeelden. Stichting Het Evenement Winschoten, de organizator van Waterbei 2022, vergegt veel van het internationale gezelschap. Engelen die balanceren tussen hemel en aarde, wat is spannender dan deze festive afsluiting van Waterbei. Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen de visitantes aan Waterbei zich op divers locaciones en het centrum van Winschoten kostelijk vermaken met talloze theateracts.

READ  España expulsa a las víctimas de la guerra civil de la basílica fascista | Noticias | D.W.

Ter afsluiting van het straattheaterfestival es er dus een grootse vuurwerkshow, een gedenkwidge en zelfs magisch evenement. Dreamwork Fireworks es un poco más bekend van de bejubelde anual y vermaarde vuurwerkshow tijdens oudejaarsavond op de Rotterdamse Erasmusbrug. Fantasie tot leven wekken, ese es el eslogan de Dreamwork. Aan de boorden van het Oldambtmeer levert Dreamwork dan ook een ware apotheose van Waterbei. Het tweedaagse evenement (vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus) kon zich geen einkehrunger slotakkoord bedenken.

Ingezonden

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital