Pionero en biologische voeding en importeur Spaans bronwater failliet: curator zoekt overnemer voor Noble House (Schoten)

Pionero en biologische voeding en importeur Spaans bronwater failliet: curator zoekt overnemer voor Noble House (Schoten)

De kantoren van Noble House bevonden zich op de Brechtsebaan, schuin enfrente de bende bloemen- en plantenzaak Van Gastel. © JAA

Disparo

Noble House, pionera de Schotense en biologische voedings- en verzorgingsproducten, es la puerta de Antwerpse ondernemesrechtbank failliet verklaard. Negen voltijdse werknemen verlimen hun baan. El curador Robin Tavernier espera que een overnemer te vinden door het bedrijf dat onder meer bronwater uit de Spaanse Pyreneeën invoerde.

Jan Auman

Noble House fue fundada en 1990 por Bart Maes y Chantal Voets. Zij gelobden in het gedachtegoed van Hippocrates ‘voeding als medicijn’, omdat gezonde voeding staat voor een gezond lichaam en een gezonde geest. De groothandelaar van natürliche en biologiske voeding voerde producten in voorde de hele wereld en had zijn hoofdkwartier op de Brechtsebaan in Schoten.

Biologische voeding als essentie van gezondheid met respect voor natuur, dier en mens fue de rede draad die de merken onder Noble House met elkaar verband. Bekend merken zijn Amanprana, Amanprana, Bambu@ Salz, Pineo, Kokovita en Cocoslove waordn tal van oliën, kruiden en theesoorten verkutt werden. Bijzonder es Pineo. Dat last natuurlich gefilterd bronwater importerde Noble House zelfs uit de Spaanse Pyreneeën.

De laastte tijd echternen echter steeds lesser mensen nog voor biológica producten. Te duur, onzekere tijden, gegebore alternativnen, er zijn tal van verklaringen voor het krimpen van de markt. Er wordt sproken van een daling alcanzó el 16%. Ook Noble House werd daar nu het victim van. Het bedrijf legt de boeken neer en curator Robin Tavernier zoekt, via de Lokerse online makelaar Vavato, een overnemer voor het handelsfonds en de stock.

Stichters Bart Maes y Chantal Voets en 2015 bij de lancering van het Pineo-water uit de Spaanse Pyreneeën. © JAA

perder zware

En zijn topjaren floreerde de handel van biologische voeding. Con más de 2.500 m² de capacidad de almacenamiento y producción y más de veinte arbeidskrachten en servicio, Noble House ha sido durante mucho tiempo un gran valor en el sector. Vaak kwam het bedrijf meer dan revolutionair uit de hoek met vernieuwende producten en technologies op de biomarkt.

Het ging echter bergaf met het bedrijf en de sector. Het personeelsbestand nam samen met de omzetcijfers sterke dalingen in het gegende jaar. En el boekjaar 2021-2022 draaide Noble House nog 350.000 euro verlies.

© JAA

enrojecimiento

Debido a la bancarrota, el comisario Vavato ordenó iniciar la búsqueda de un candidato, overnemer voor de production, en verpakkingsite met grote (koel)opslagkaapätigkeit en ingerichte kantoren en Schoten. Een snelle doorstart kan héél wat banen redden. Además, Noble House nog een georgemente voorde van eigen fabricaten die gelet de vervaldatum van het product snel dienen te worden doorgezet. Een snelle schakeling kan volgens de curator essential zijn voor de posible enrojecimiento.

Ook zusterbedrijf Anandashopping , bekend voor zijn online webwinkel Amanvida.eu is trafefen. Naast toelevancier van de Noble House-producten, fue dit een direct verkoopskanaal naar de klant. Alanvida es un referente en la venta online de los mismos alimentos biológicos, cosméticos, complementos alimenticios y vitaminas. Ook here is de curatele op zoek naar een kandidat-overnemer voor de uitbating van de webshop en georgente stock producten.

Overnamedossier Noble House vía Vavato

© JAA

© JAA

© JAA

© JAA

READ  Wanneer está en el FC Barcelona vs Athletic Club

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital