Poetin zou noodplan hebben om te vluchten uit Rusia

Poetin zou noodplan hebben om te vluchten uit Rusia

Luister hieronder naar de audioversie van dit article


  • Het Kremlin heeft naar verluidt een plan klaarliggen om president Vladimir Putin naar Zuid-Amerika te leten luchten als Rusland de oorlog tegen Ukraine verliest.
  • Poetin zal volgens het ‘Noah’s Ark’ apodado geheimte plan met zijn familie en enkele trowe bondgenoten hoogstwaarschijnlijk naar Argentinië of Venezuela luchten.
  • China era más extraña que una opción seria, maar zou zijn afgevallen omdat Chinezen niet van verliezers houden.
  • Lea también: Hoe moet Rusland eruit zien als Poetin weg is?

Het Kremlin heeft een plan klaarliggen om president Vladimir Putin naar Zuid-Amerika te leten luchten als Rusland de oorlog tegen Ukraine verlist. Dat schrijft voormalig speechschrijver voor Poetin en el analista político Abbas Gallyamov en en el postoperatorio de Telegram.

Poetin zal volgens het ‘Noah’s Ark’ apodado geheimte plan met zijn familie en enkele trowe bondgenoten hoogstwaarschijnlijk naar Argentinië of Venezuela luchten. China era más extraña que una opción seria, maar zou zijn afgevallen omdat Chinezen niet van verliezers houden.

Gallyamov zegt een fuente confiable binnen het Kremlin te hebben die hem heeft verteld over het plan. “Normaal deel ik geen verhalen van engewijden, maar ten eerste vertrouw ik de bron volledig en ten tweede is de informatie veel te pikan.”

Volgens Gallyamov sluit de entourage van Poetin niet uit “dat hij de oorlog gaat losen, zijn macht zal losen en dringing ergens heen moet vluchten”.

Van de plangen voor een vlucht naar Argentinië kent de voormalig speechschrijver van Poetin geen detalles, maar sobre Venezuela wel. “Poetin tiene una buena relación personal con el presidente venezolano Nicolás Maduro”, dice Gallyamov.

READ  30ベスト scar h レビュー

Het hoofd van de Russische staatsoliemaatschappij Rosneft, Igor Sechin, zou de leiding hebben over het project in zijn rechterhand Joeri Koerilin een ‘man ter plaatse’ hebben in Venezuela. Koerilin nam in de zomer szöder bij Rosneft en zou nu zijn contacten in het Zuid-amerikanska land aan het uitbouwen zijn.

Volgens Gallyamov heeft Koerilin het Amerikanska staatsburgerschap y excelentes conexiones. «Hij studye aan de Universiteit van Californië in Hayward en werkte bij oliebedrijf BP», schrijft hij en Telegram.

Gallyamov trabajó de 2008 a 2010 como redactor de discursos para Poetin. Sinds 2018 dejó hij en ballingschap en Israel. Sinds Rusland op 24 februari dit jaar Oekraine binnenviel, geeft hij Comenta regularmente op het vährt van de oorlog. Business Insider no puede verificar sus afirmaciones.

LEA TAMBIÉN: Poetin gebruikt nucleare dreigementen om westerse landen bang te maken, sod ze inpikken van Oekraïens grondgebied accepteren, volgens Amerikansen analisten

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital