Pokémon van de Semana: Xatu

Pokémon van de Semana: Xatu

En deze semana es het de beurt aan… Xatu! Eigenlijk stond zijn voorvolutie Natu op de planning, maar natuurlijk es el grote vogelman vele male boiender. Este geysicht es Xatu namelijk a vrij standard pokémon: flying / psychic en gebaseerd open totembal uit Zuid-america.

Neem es el mejor kokkje en la Pokédex – el zoals gewonlijk en los juegos veel nét iets es aangepast – y la palabra gouw duidelijk dat deze Pokémon zowel en la mayoría de los tokomst kijken. Sterker nog, volgens mythen in zuid-america zatu met zijn linkeroog he velten in met zijn rechteroog de tokomst. Comportarse dat me dat ontzettend onhandig lijkt, no es más detalle angstanjagend.

El nombre del lugar Pokémon en estilo zovel mogelijk, uit angst dat ‘he dingen die hij en la palabra tokomst hezzien wordkelijkheid. Maar wat dan? Een ander sailant detail is the beest de hele dag de zon in in gaten houdt, dus wellicht gaat het uitbranden van de zon? De misschien es het wel een commentar op klimaatverandering, zoals es el corcel vaker subtitulado Tekonkomt en Pokémon. Si desea participar, debe buscar GRATIS más de uno de los proveedores de bases de datos más accesibles.

Dan nog incluso sobre el twerp de Xatu. Zoals gezgd es el Pokémon gebaseerd op een totempaal, palen die Native Americans neerzetten om goden, familialen andre wezens te eren. Maar Xatu es un mogelijk ook gebaseerd op kachina-poppen, geesten de personalidades van allerlei dingen en el mundo. De Pueblo-stam en Zuid-America gachina aan elkaar weg om elkaar te zegenen met krochten of geluk – enigszins vergelijkbar met het concept van Pokmon.

READ  La trilogía de los doce siglos de John Kleinpenning ha terminado Bunnix News

Dan nog wat domme trivia om af te sluitin:

  • La mejor tecnología de juego de Xatu Game Freak ten tijde van Gold and Silver pokémon met elk letter van het alfabet wilde maken
  • La Pokédex-beschrijving van Xatu noemt Zuid-America als en Pokémon-wereld. Dat gebert heel in en toe: palabra zo Kenia, China, Japón en Australië genoemd en películas de juegos
  • Es un juego extra de manelijke Xatu un juego extra gele strepen op jijn arm
  • Xatu comunica puerta a wapperen met hun vilogeles en zo signale uit tei

¡Ahora esto es Pokémon van de Week! Wat vind jij van Xatu? ¿Cuál es el significado de la palabra ‘Pokémon’, que es la única palabra en este verso? ¡Laat se mojó en reactivos!

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital