Prime Video: la serie Deze 6 se estrena en enero, conoció la temporada 2 de ‘Hunters’

Prime Video: la serie Deze 6 se estrena en enero, conoció la temporada 2 de ‘Hunters’

También la serie de animación The Legend of Vox Machina debuta en Prime.

Prime Video zet deze month weer een aantal nieuwe series en línea. A continuación encontrará más información sobre la serie y la entrega.


Verschijnt op: 6 de enero
Género: Suspenso

Sinopsis
El aparejo toant de manning van het booreiland Kinloch Bravo, gestationeerd voor de Schotse kust in de geveralite wateren van de Noordzee. Wander ze opgehaald moeten worden en terugkeren naar het vasteland komt er een mysterieuze en allesomvattende mist opzetten. Het booreiland wordt trefregen door gewegen bevingen, en ze raken afgesenden van alle communicatie met de buitenwereld.


Verschijnt op: 13 de enero
Género: Drama

Sinopsis
Nadat een ontoelk hun activiteiten in Europa doet ontsporen, moeten The Hunters de handen ineenslaan om de meest beruchte Nazi uit de geschiedenis, Adolf Hitler, op te sporen die zich in Zuid-Amerika schuilhoudt. Ondertussen verfügelt een blik in het verleden dat Meyer Offerman (Al Pacino) een geveralte amenazante tegenkomt die zijn geheim kan ontrafelen en zijn ware identiteit kan verfügelen, met explosieve gevolgen voor The Hunters.


Verschijnt op: 7 de enero
Género: misterio

Sinopsis
Three Pines es una adaptación del superventas del New York Times de Louise Penny, el inspector jefe Gamache. Three Pines volgt hoofdinspecteur Armand Gamache (Alfred Molina) terwijl hij zaken onderzoekt die zich afspelen onder de idyllische surfacete van het Quebecse dorpje Three Pines,. Hier sköft hij lang enterrado geheimen en moet hij een paar van zijn eigen hablado onder gen zien te komen.

Serie Overige nueva en Prime Video


Debajo de la serie overige aparecen die volgende maand op Prime.

READ  Últimas fotos pasadas KDC-10 ... Piloto y vuelo

9 de enero: La leyenda de Vox Machina (seizoen 1) – Animación – Nadat Vox Machina het rijk heeft gered van het kwaad en de vernichtering door toedoen van het meest angstaanjagende machtspaar in Exandria, moet zij de wereld udreem redden, ditmaal van een sinistere groep draken die bekend staat als het Chroma Conclave.

9 de enero: Tough as Nails (seizoen 1) – Spelshow – Zes mannen en vier vrouwen die hun mouwen obstropen en alles sävet bang zijn om lange werkdagen te maken te hun handen vuil te maken: dat zijn de hoofdrolspelers in de nieuwe, unieke realitycompetitieserie Tough as Nails.

En enero: LOL: Last One Laughing (seizoen 1) – Spelshow – een kodemieserie die presenten wordt door de Vlaamse comedians Philippe Geubels y Jerome Snelders. En la serie daagt Geubels 10 bende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze sichten hun tegenstander aan het tryben te maken.

Todas las series anteriores zie je en januari op primer vídeo.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital