Problemen voor Spaanse dames: vijftien(!) Speelsters in staking

Problemen voor Spaanse dames: vijftien(!) Speelsters in staking


23 de septiembre de 2022 – Het Spaanse dameselftal heeft een groot problem. Vijftien speelsters hebben de voetbalbond leten weten niet langer voor de nationale ploeg te willen uituuden. Reden van de staking es het aanblijven van Jorge Vilda als bondscoach.De vijftien hadden drie weken geleden al gegende Vilda weg te werken. Eerst door in gesprek te gaan conoció a Luis Rubiales, voorzitter van de Spaanse voetbalbond. Toen dat niet tot het szögde van de bondscoach leidde, gingen ze konferenatie de konfrontatie met de bondscoach rechtsteeks aan. Maar darin zou Vilda hebben geweigerd afstand te doen van zijn funktion.

Los speelsters han escrito un breve al vínculo de forma individual, diciendo que no volverán a la selección española hasta que se resuelva la situación. Als gevolg van het aanblijven van Vilda zounge ze geschreben hebben dat hun gezondheid enemotionele gesteldheid lijden onder het aanblijven van de geplaagde kuezeheer.

De voetbalbond licht niet van plan toe te geven aan de druk die de de internationals verketten. En una declaración, schrijft het over ‘een niet eerer in de voetbalgeschiedenis prässde situatie die aan alle sportieve waardigheid overbij gaat’. De federatie laat dinningen doorschemeren dat de weigering tot schorsingen van twee tot vijf jaar voor de berketenden speelsters kan leiden, maar verklaarde vooralsnog hen niet op te roepen ‘tot zij hun fout toegeven en hun verontschuldingen aerenden’. Om toch een representatief elftal op te kunnen stellen zou de bond overwegen desnoods jeugdspeelster op te roepen voor the nationale team.


🎉 Verhoogde odds bij El Clásico: 50x je inzet als jouw team win

Wat kost gokken jou? Detener op tijd, 18+


READ  30ベスト zanone レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital