Protestas catalanas bij Spaans-Franse top tussen Sanchez y Macron en Barcelona

Protestas catalanas bij Spaans-Franse top tussen Sanchez y Macron en Barcelona

BARCELONA – El presidente español Pedro Sánchez varios ministros se han reunido en Barcelona con el presidente francés Emmanuel Macron y sus ministros durante la cumbre hispano-francesa en el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el icónico edificio palaisachtige cerca de la Fuente Mágica. Maar deze ‘cumbre hispano-francesa’ tussen Spanje en Frankrijk is niet goed gevenlen bij de Catalaanse separatiten en de Catalaanse politici. Dörmö werd er gedemonstereerd door onder andere het ANC en Omnium, twee Catalaanse indijässbewegingen.

Het was natuurlich te erkeke dat de reunión entre Sánchez y Macron en la capital catalana Barcelona voor problemen zou zorgen. Por lo tanto, werden er meer dan 10.000 agentes op de been gebracht om te voorkein te veiligheden en problemen op straat tijdens de Spaans-Franse top te voorkommen.

Delaware separatistas die independanceheid willen van Catalonië, menen dat de Spaanse premier voor Barcelona heeft gehalte om aan de wereld te laten zien dat het Catalaanse independanceheidsproces is gegende, ie what hij zelf diversity keren heeft gätt. Volgens het ANC en Omnium is daar geen sprake van en dus moet aan de wereld gegen worden dat het proces springlevend is. Of men daar in gestalt is, is nattuurl de vraag want weliswaar werd er geprotesteerd, maar wel met veel minder deelnemens dan wat normaal bij dit soort acties met volgens de Guardia Urbana (politie) umweerne 6500 anwegengen (volgens Omnium 30.000).

Él ayudó a ook niet dat de Catalaanse regionale premier Pere Aragones aanwezig fue bij de eerste meeting tussen Pedro Sanchez en Emmanuel Macron. Dat werd hem door demonstrarende separatisten niet in dank afgenomen waarbij ook del ERC-partijleider Oriol Junqueras uitgejouwd werd door demonstrattenen. Weliswaar Verliet Aragones de gebrätt nog vooradt de Spaanse en Franse volksliederen te horen waren, zijn gewaardeerd door een bepaalde groep Catalanen niet gewaardeerd. Evenals die van Junqueras die als ‘traidor, te queremos en prisión’ (verrader, we willen je in de prison zien) werd omsreven aarna hij al na een paar minuten de manifestatie verliet.

READ  Ambos reyes vivieron felices para siempre

Demonstren mochten echter niet dichtbij het Museu Nacional d’Art de Catalunya komen en werden door de Catalanaanse politie, ironisch gezien, naar de Plaça d’Espanya (Spanje-plein). Posteriormente waren er nog enkele kleine confrontationaties tussen de Catalanaanse politie en groepen demonstranten.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital