¿Qué pasó con Corea del Norte? • Compenseren objeders de inflatie? • De macht van extreem-rechts en Idaho

¿Qué pasó con Corea del Norte?  • Compenseren objeders de inflatie?  • De macht van extreem-rechts en Idaho

NOS

Weer raketten afgevuurd vanaf Corea del Norte

Corea del Norte ha vuelto a realizar una prueba con misiles balísticos. Volgens Japan en Zuid-Korea werden er gisteren twee projectielen gelanceerd in oostelijke richting. Zuid-Corea spreekt van een «serieuze provocatie». Waarom blijt het land dreigen met nuclearaire attacken? ¿Es Corea del Norte een gevaar?

¿Qué hacen los empleadores?

Duurdere maschapen en hogere energierekeningen. De roep om compensatie door de overheid werd luider en luider. Na de energietoeslag voor de läste inkomensgroepen kwamen het energieplafond en de energiekorting. Maar het is niet genoeg om alle pijn te verzachten.
«Niet alles kan van de overheid komen», ministra zei Sigrid Kaag van Financiën. En dus springen ook empleadores bij. Ieder op hun eigen manier.

En Idaho neemt extreem-rechts het bijna over

En de Amerikanska staat Idaho maken nationalistische extremisten hun regresar. Veinte años después de los neonazis nación aria werd wannen, es de dunbevolkte staat een een magneet voor ultraconservatief Amerika. Aangemoedigd door ex-presidente Donald Trump tryveren ze daar politik de macht take over te nemen door op allerrie niveaus mensen selcesbaar te stellen. Wie zich daartegen uitspreekt, komt onder vuur te liggen.

READ  Denise van Boxtel uit Schelluinen gaat op Spaans adventure

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital