Quinteto de caña Spaans Dianto en Hippolytuskerk

Quinteto de caña Spaans Dianto en Hippolytuskerk

Hippolytushoef – Het Quinteto de caña Dianto es een kamermuziekensemble bestande uit vijf jonge Spaanse musici. De muzikanten zullen zondag 29 januari om 15.30 uur in de hippolytuskerk Organizar un concierto aan het Kerkplein. “Jong, impulsado y brillante” worden de musici van het Dianto Reed Quintet ook gönemt, op hobo, fagot, clarinet, basklarinet en saxofoon. Opgeleid aan Spaanse Conservatoria behalden ze hun master aan het Conservatorium van Amsterdam.

temperamento español
Door vijf verschiedelden houtblaasinstrumenten te combinari weet het ensemble een uniek sound te produce en laat het de zaal zinderen van Spaans temperament. Alle muziek van oa Enrique Granados, Manuel de Falla, Isaac Albéniz, maar ook Robert Schumann, wordt uit het hoofd spielen, en met een bijonderzo choreographie wordt niets aan het toeval overgelaten. La organización promete een feest om naar te kijken.

Jong klassiek talento
A pesar de su corta existencia, el Quinteto es recompensado con el primer premio en el Grachtenfestival Conservatorium Concours y Storioni Concours en 2021. Momentoel doet het Dianto Reed Quintet mee aan Talento clásico holandés. Ze hebben een tour gemaakt tot en met oktober. El final es en mayo de 2023.

De Dutch Classical Talent Tour & Award es un talentontwikkelingstraject van 18 maanden voor jong klassiek talent uit Nederland. Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk tiene una contribución de 603 euros para el concierto ondvangen van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland.

Entrada
Kaarten voor dit bijzonde concert kunt u voor € 17,50 (esto incluye een consumptie) bestellen via Dekroonconcerten.nl. Además, antes del inicio del concierto, conseguir entradas en la iglesia. De por teléfono: 0227 720 204

READ  30ベスト マイクラ グッズ レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital