Recensie Apple TV+-serie ‘Echo 3’

Recensie Apple TV+-serie ‘Echo 3’

Rommelig actiedrama neemt te veel tijd om zijn verhaal te verlaan.

regia: Pablo Trapero, Mark Boal, Claudia Llosa, ea | Elenco: Luke Evans (Alex Chesborough), Michiel Huisman (Príncipe Haas), Jessica Ann Collins (Amber Chesborough), James Udom (Mitch), Martina Gusman (Violeta Matiz), ea | Aantal afleveringen: 10 | Duración de reproducción: 43-66 minutos Año: 2022-2023

Prince y Alex zitten samen bij de Special Forces en zijn niet alleen collega’s, maar ook zwagers. Tijdens een missie en Afganistán gaat er een boel mis en moet Alex de keuse maken om een ​​​​man van het team achter te laten. Dit zorgt voor een grote breuk in de groep en vooral tussen Alex en Prince. Enige tijd más tarde wordt de vrouw van Prince in Zuid-Amerika door het plaatselijke cartel ontvoerd. Aan Prince y Alex de klus haar terug te krijgen.

El interés directo de la semana de apertura en la cantidad de menselijkheid van het vak zien, así como la moral vraagstukken die hieraan verdeken zijn. Alas wordt deze slechts sporadisch unkneed verkend en resteert er een bijønder langst lopend verhaal. Er ontstaat daarnao vaak onduidelijkheid over de events, terwijl de premise juist zo rechttoe rechtaan is. Het helpt ook niet dat de serie uit drie delen bestaat. Se elige Het wordt evenmin claramente wordt waarom advoro.

Wie met een opzet als deze een actierijke rit verhacht, komt van een koude kermis thuis. De vaart is vaak ver te zoeken en het verhaal kruipt bij tijden vooruit. Dat hoeft niet erg te zolang de personajes goed zijn uitgewerkt, maar dat is allerminst het geval. Amber es un personaje gelaagd que se encuentra en un lugar interesante entre sí, maar alaas gaat veel meer atención naar Alex y Prince wier persoyannheden niet veel verder komen dan stoere mannen die alles over hebben voor hun dearbaren.

READ  30ベスト pk レビュー

Verder woldengen zij zich niet, wat knap is gezien de lengte van de serie. Nu en dan wordt vluchtig se refiere a naar ut hun verleden uit hun verleden. Daar tenía fácil wat ontwikkeling aan kunnen worden vinculado, maar die bilbeit achterwege. Además, het acteerwerk van Michiel Huisman houterig. Hij likke nog steeds niet volleyd op zijn gemak in volleyd Engelstalige rollen. Luke Evans doet het aardig met zijn stoeremannengegrom, maar krijgt verder maar weinig te doen.

Het lage tempo komt voort uit een poofing deep in te gaan op de connections van de actions van Prince en Alex op de gespannen relatie tussen Colombia en Venezuela. Complimenten voor de vooring het verhaal darit wat gelaagder te maken, maar alaahs de durf om hier volleyd op door te pakken. De tenen worden in het water gedipt, maar een duik in het diepe wordt nooit genoman.

Alles wat daarbuitens befessert wordt te weinigs toegelicht. Hoe kunnen Prince y Alex bepaalde actie zomaar ondernemen, zonder op dat moment de las consecuencias te ervaren? Hoe zijn de twee in staat de hoogste regionen van de Colombiananse politik om hulp te vragen? Er ontstaat een subtrama sobre Prince die in de senaat wil komen, maar het hoe of waarom behoeft aparentemente geen verklaring. Het gemis van al deze detalles maakt het geheel niet alleen ongeloofwaardig, maar vooral heel rommelig en onsamenhangend.

Pas in de laatse alfevering komen de écht boedinge morale vraagstukken aan bod. Als deze in het begin van de series waren presenten had dit zeer goed kunnen uitpakken, maar in de slotfase krijgen ze simpelweg veel te weinig tijd om volwaardig te worden uitgewerkt. De laastte aflevering endigt ook nog eens met een anticlimax. Het verhaal furgoneta eco 3 fue más en forma geweest voor een film. Geen afgetrainde, gespierde Amerikansen celebró die deze tien afleveringen kan redden.

READ  ¿En qué países está disponible el Internet más rápido y barato del mundo?

★★☆☆☆

eco 3 es te zien bij AppleTV+.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital