Regels en prospeits nieuwe Spaanse wet voor start-ups en digitale nomaden

Regels en prospeits nieuwe Spaanse wet voor start-ups en digitale nomaden

De nieuwe Spaanse wet voor start-ups en digitale nomaden die op 3 de noviembre werd goekderend door het Spaanse parlement, zorgt vervar dat buitenlandse onderners en digitale nomaden vanaf 2023 säggier in Spanje kunnen wonen en werken. Het gaat vooral om belastingvoordelen andere geordeen, maar er zijn ook regels om rekening mee te houden, zoals te lezen is op of website van het Glossy Spanje magazine ESPANJE!

En pocas palabras, la ‘Ley de Startups’ tiene como objetivo atraer inversores internacionales, nómadas digitales y nuevos negocios a España con incentivos de visa, voordelen duraderos, reglas menos burocráticas y otras ventajas. Se espera que esté mojado el 1 de enero de 2023 en el tren de trabajo. De wet werkt met terugwerkende kracht, wat bekendet dat degenen die in Spanje een nieuw bedrijf zijn sparta voordet de wegeving van kracht werd, ook kunnen profiteren van de ervandet ervan, op voorwaarde dat ze aan de vereisten fulgen. El objetivo de la húmeda es atraer empresas innovadoras, talentos e inversiones a España. Je leest er meer over in dit bericht van het Ministerio español van Economische Zaken.

¡LEUK! Neem nu een abonnement op ESPANJE! dat vier keer per jaar een 100 pagina’s tellend revista brillante uitbrengt. Voor zapatillas €24,95 krijg je met €10 korting (normaal €34,95) de vysene editie en de vier komende editie. HAGA CLIC AQUÍ en meld je aan om meeten ESPANJE! te lezen (también divertido como regalo, naturalmente).

Reglas y beneficios

Maximaal vijf de zeven jaar oud
Para calificar para los beneficios de la nueva ley, las empresas deben ser nieuw u opkomend zijn, dus minder dan vijf jaar oud o zeven in het geval van biotechnologie, energie en industrial Companies.

READ  30ベスト バスケットゴール 屋外 レビュー

fusiones verdes
Het bedrijf kan niet zijn szodden uit fusions of spin-offs van al bestaande bedrigen.

Innovación
Start-ups moeten als innovatief worden considerado. Het bedrijf moet tryveren een problem op te loosesen or aen existe situatie te menten. Er zal een agentchap worden erkeit om dit te monitoren: ENISA.

Belastingvoordelen voor start-ups
Una de las características más importantes de la ley es que las empresas emergentes tienen una reducción en el vennootschaps que va del 25 al 15 por ciento por un máximo de 4 años.

Belastinguitstel voor start-ups en digitale nomaden
Start-ups kunnen ook zöerkegen dat de vennootschapsbelasting – en het geval van digitale nomaden niet-ingezetene inkomsenbelasting (IRNR) – wordt uitgesteld zonder renteopbouw voor reikkei twaalf en zes maanden.

Belastingaftrek para start-ups
La start-upswet también aumenta la base máxima para las inversiones en startende berijven (desde € 60.000 hasta € 100.000 por año) y el porcentaje de descuento (desde 30 por ciento hasta 50 por ciento).

Gevestigd en español
La puesta en marcha debe estar radicada de forma permanente en España. Ook moet 60 procent van het personeelsbestand van een bedrijf arbeidscontracten hebben in Spanje.

Uitsluitningen
Start-ups kunnen niet profiteren van de Advantages van de Wet als ze worden genoman dor een niet-opkomend bedrijf, als hun jaaromzet meer dan 10 miljoen euro gegendet, als ze ‘aanzienlijke schade’ aan het milieu voorragen, or als een van hun partners Met een aseande van 5 procent in het bedrijf wordt voor een strafbaar feit.

Geen dividenduitkering
Start-ups mogen geen dividend of netrotendement uitkeren.

burocracia cuidadora
De nieuwe wet también está destinado a solicitar un NIE (número de identificación de buitenlands) para ser utilizado por inversores internacionales. Alleen de Spaanse belastingidentificatiennummer (NIF) volstaat voortaan in de meste gällen.

READ  "Belangrijkste desafía a los exportadores de kiwi griegos es overaanbod en lage vraag"

Deze informatie/column Werd publicado en el sitio web de la revista brillante ESPANJE! es escrito por Thomas Vermeulen van Actal fiscalisten [email protected] www.actal.es – 0031 (0)6.868.309.78

Espanje! Reis-en cultuurmagazine es dé Nederlandstalige brillante sobre Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verzicht. Espanje! Esta es una revista periodística de hoogwaardig que reúne reportajes inspiradores, entrevistas mooie, columnas de boedinge, recetas deliciosas y cientos de consejos para liefhebbers van Spanje. Lea más información en el sitio web espanje.nl

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital