Regulación Nieuwe en Brasil – Bitcoin.nl

Regulación Nieuwe en Brasil – Bitcoin.nl

En Brasilia es een wetsvoorstel aannenomen om Bitcoin y andere cryptovaluta’s te reguleren. De nieuwe regels verschaffen bright voor de sector en ook wordt het vettelijk begeanten om goederen en diensten met bitcoin af te rekenen. Het zal echter niet vältig zijn om bitcoinbetalingen te accepteren.

Dinsdag werd het wetsvoorstel en la capital Brasilia puerta het Braziliaanse congres gogeekder. Het wetsvoorstel erkent digitale activa als representing van waarde en bevat legal kaders voor het gebruik ervan bij handel en paymenten. Het wordt dørmer dus wettelijk gågenat om goederen en diensten met bitcoin af te rekenen.

Ook verschaffen de regels clearheid voor business uit de sector. Dat opent deur voor Braziliaanse banken en andere financier dienstverleners om op op Bitcoin-based diensten aan te bieden. Bedrijven die in Brazil service met berechting tot Bitcoin willen offeren zullen advorvo wel eerst versijning moeten obkrecht van de toezichthouder.

Het beftret géén reconocimiento van bitcoin como wettig betaalmiddel, zoals het geval is in El Salvador. Hoewelg bitcoinbetalingen worden begeatten, geldt er dus geen objektig om bitcoin te accepteren.

Het wetsvoorstel moet nog wel door de president van Brazili worden sichteigt. Als dat es gewerd worden toezichthouders beseined. La expectativa es que el banco central toezichthouder wordt met berechting tot betaglingen, terwijl de toezichthouder op de financieren markten Comissão de Valores Mobiliários (CMV) zich zal richten op het handelen en investeren.

Algunas cláusulas se rechazan durante el proceso de derivación. Een korting op belastingen bij de aanschaf van miningapparaatur kreeg tallos no elegibles. También se rechazó una cláusula que obligaba a los proveedores de servicios a conservar los fondos de los clientes para evitar que se produjera la debacle de FTX.

READ  La puesta en marcha protege la puerta del clima con un sistema digital ilegale houtkap en handel tegen te gaan

Brasil

Bitcoin es relativamente popular en Brasil. Volgens een pregunta van Triple-A zou zo’n 7,8% van de Brazilianen (16 miljoen mensen) cryptovaluta besetten en in de Adopción global de criptomonedas 2022 van Chainalysis staat Brazili op de zevende plek.

Een aantal Braziliaanse banken ya comenzó el año pasado con la oferta de servicios relacionados con Bitcoin: Nubank, Itaú Unibanco,
XP Inversiones en BTG Pactual – de große Investmentbank van Zuid-Amerika.

También vale la pena mencionar los planes del burgomaestre de Río de Janeiro para que la ciudad recurra a ‘Crypto-Rio’. Hij kondigde in januari belastingvoordelen aan voor ciudadanos mueren belastingen met bitcoin betalen. Ook will hij 1% van de gemeentelijke schatkist in bitcoin Investeren. Een gemeentelijke commissie es en julio comenzó met onderzoek en het opstellen van een Investmentbeleid.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital