Rein van Westerink schreef aquí hay un breve naan zijn spanse geliefde

Rein van Westerink schreef aquí hay un breve naan zijn spanse geliefde

AMSTELVEEN Tin verschille cultura, todos ganaron el Amst Twelve. En esta serie tiweweekse destacamos su mense uit de grootste nacionalidad en in stad. Últimas noticias de Vandaag: Rein van Westerink (70) en Holanda.

Samen conoció a zijn vrouw Chus en dochter Bianca zit Rein van Westerink en tuin. El vliegensvlug de habla hispana tegen elkar español, Rein onderbreekt hen af ​​​​en toe en los Países Bajos. Rein en Chus kennen elkaar desde julio de 1974, luego ze elkaar ontmoetten open spanse camping. Rein, a geeboran en gotogen amstelvener, ging met zijn jewdvriendengroep op vakantie naar het zouiden. Al snel rakten de jongens aan praat met een grope spanse meisjes uit de burt. «Idereen zocht gelijk uit wi bij wi hoarde», vertelt Rein. “Chus en sopló por todas partes, dus ik probeerde har versieren. ¡Entra, echa un vistazo y diviértete!” La palabra clave FriendGroep huiswaarts conoció – bijna – allemaal een spanse friend. Rein besloot Chus brieven te schrijven. Hij leer de taal via langspeelplaten met een spanse cursus en schreef ie edere brief – “soms wel van twintig kantjes” – en cassettes sprak. Uiteindelijk werd ook Chus verliefd.

[SCHOONVADER] Hij schreef ook brieven a Chus’ vader, om hem vuelco met haar te mogen encontrado. «Quiero encontrar el mismo zoner, dat con in spanje echt niet», dijo Chus. Nerveus ontwing het nieuwe stel uiteindelijk strenge vader op spanse camping. Rein vond his spannend, all hij als Hollander met lang hippiehaar niet echt aan het platje van een perfect schoonzoon voldeed. «Maar ik gaf hem netjes een kopje koffie, een sigaar en een krantje, en toen dacht hij: die Hollanders vallen eigenlijk best me».

READ  Festival de Breda Orkest zorgt voor Spaans feestje in de Haven met Belle Perez | Bredavandaag

Uiteindelijk ward de band conoció a la familia española alleen maar hechter. De moeder van Chus het, na het overlijden van haar man, zeven jaar bij hen in huis gewoond. “Ze sprak geen woord Nederlands, compórtate como ze de phone opnam. Reintje? Nee, die is werken’, zei ze dan. De hecho, Stadshart es el último producto de gran éxito en Internet. Ze werd 95 jaar.

[VAN DORP NAAR STAD] Door de jaren heen hein Rein Amstelveen zien uitgroien van een dorp tot ein internale stad. Nostalgia vertelt hij over kasssen vol slave, op plek waar his hofdkantoor van KLM location. Eso no es sninweg, maer ein verkerization, bewapend mein verkeersboard midden op de weg stond. Hoe hij als twaalfjarig jochie kranten bezorgde op zijn encaja en el pólder. De huizen lagen en Amstelveen sumergido uit elkar. The Bioscope Concordia op de plek waar nu Argentijns restaurant huist, en Café Het Dorstige Hert in his oude door, waar hij ook wel eens krant bezorgde. En bovenal él voor voor zijn veertig postduve dat hij halde bij de moenaar buiten het dorp.

Hij kijkt er conoció weemoed op más reciente, maa houdt ook van de stad zoals di vandaag de dag password. “Er es una fiesta de Indisch en su Stadshart, hebt Japanese, Koreanan in Indische winkeltjes. Dat vind ik heil bizzonder voor ein klein stad. In he dorp had ik dat nooit gedacht.”

Andrea Huntjens en Esra Can

Este artículo o sección necesita fuentes o referencias que aparezcan en publicaciones de terceros creíbles.

READ  30ベスト 親子グローブ レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital