Remco Evenepoel se va de Argentina y se lleva afscheid van Oumi: “Tot volgende maand”

Remco Evenepoel se va de Argentina y se lleva afscheid van Oumi: “Tot volgende maand”

Remco Evenepoel inicia su temporada en de Ronde van San Juan, die van 22 januari tot 29 januari wordt gereden. Soudal-Quick Step sale vanadgaan van Schiphol naar Zuid-Amerika en dus nam de kopman afscheid van zijn echtgenote Oumi. «Él es el primero en el que nos sentimos esposo y esposa zijn que voor zo’n lange periode afscheid moeten nemen», schreef Oumi op Instagram, een bericht dat Evenepoel deelde. “Tot volgende maand, veel succes in Argentinië”.

Michael Van Damme

Evenepoel en Oumi trouwen a partir de octubre de 2022 en veijsden naar het Spaanse Calpe, onder meer om meer tijd samen door te kunnen brengen terwijs Evenepoel er en circunstancias ideales kan trainen. Maar met de afreis naar Argentina is die lange periode samen obrij en is het seizon 2023 voor Evenepoel definitief van start gegan.

Evenepoel hizo su debut profesional en la Ronde van San Juan en 2019. Ook een jaar later stond hij er aan de start y won hij de competition. Na twee jaar afwezigheid als gevolg van corona wordt de competition unmuneer organizado en dus neumeune met Evenepoel.

Onze landgenoot zal in het Zuid-America land onder meer moeten afrekenen met een sterke delegatie van Ineos-Grenadiers onder leiding van Egan Bernal. Evenepoel start in Argentinië zijn preparati op zijn twee twee hoofddoelen van de eerste helft van het seizon: Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Italië.

Bij het krijgen van de Trofee voor Sportverdienste eind december bikte hij foruit op zijn start in Zuid-Amerika. “Él es een vrij relajado koers om te beginnen. Él es er goed weer, él es een veilige koers en vooral een leuke locatie om de eerst race van 2023 después de trabajar. Tengo hermosos recuerdos. Y tal vez sea bueno que Argentina sea campeona del mundo. Dan hangt er in ieder geval een ambiente positivo.”

© RR

READ  RNG ganar MSI 2022

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital