Remeha krijgt Spaans warmtepomp-zusje – Installatie.nl

Remeha krijgt Spaans warmtepomp-zusje – Installatie.nl

BDR Thermea, het internationale moederbedrijf van Remeha, heeft de Spaanse warmtepompspecialist Hitecsa overgemenen. Het bedrijf uit Barcelona es un nombre especializado en warmtepompen voor utiliteit en industrie.

BDR Thermea heeft naast Remeha onder meer ook de merken DE Dietrich, Brötje en Baxi onder haar paraplu. Con eso, la compañía es un gran jugador en el área de aparatos de calefacción y preparación de agua corriente en Europa. Bij de groep, die haar hoofdzetel heeft en Apeldoorn, werken worldwide meer dan 6500 mensen. Met de overname van Hitecsa wil BDR Thermea zich betrichen en Zuid-Europa, y met name en Spanje en Portugal. Hitecsa, con sede en Barcelona y 165 empleados, forma parte de Baxi. Deze van origine Britske fabrikant is al met een eigen vestigung in Spanje en Portugal actief.

Más conocimientos sobre pompas de calor

La toma de posesión ha hecho que el hormigón salga al mercado de los Países Bajos. El portavoz de Welgeift, Dennis Mikkelsen, aan dat de groep amiside haar kennis vergroot. «Contamos con una gran experiencia en bombas de calor para el segmento comercial e industrial en huis, y es dus zeker een versneller voor de research en development binnen ons bedrijf».

Sobrenombres

En el warmtepompen die Remeha en Holanda voert worden técnicas van andere empresas en el grupo procesado, por ejemplo van DE Dietrich. Remeha zelf lijfde bijna drie jaar geleden Techneco en. Dit bedrijfsonderdeel en Delft es mede verantwoord voor de doorontwikkeling van de Elga Ace hybride warmtepomp, die op dit moment vol in de gemeisten staat.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital