Republikeinen tonen aan dat Bidens immigratiebeleid faalt

Republikeinen tonen aan dat Bidens immigratiebeleid faalt

La inmigración es un problema irresoluble para la política estadounidense. Het gesleep met migranten door Republikeinse gouverneurs zet het thema berät weer op de agenda. Het uitblijven van nieuw immigratiebeleid es een smet op het presidentschap van Joe Biden, schrijft Víctor Pak.

Víctor Pak (1995) es redactor bij EW. Wekelijks op saturday blogt hij over water er spelet in de American politik.

Las parcelas están llenas de inmigrantes en Zuid-Amerika en Martha’s Vineyard, Massachusetts, y el movimiento progresivo en el noordoosten van de Verenigde Staten. Een eiland waar welvarend, progressief en bekend Amerika
‘s zomers vakantie komt vieren. Oprah Winfrey, Bill Gates y el komen er graag de Obama. El expresidente y su mujer compraron una villa por unos 10 millones de euros en 2019.

Slimme campaña van Republikeinen DeSantis en Abbott

Het daar op de stoep zetten van tientallen Venezolaanse migranten was een slime tacticische zet van Ron DeSantis, gouverneur van Florida. Hij liet zien dat vooral Republikeinse staten problemen hebben met de testroom van asielzoekers in de Verenigde Staten, maar intussen wel voor de opvang moeten zorgen.

Fue een kopie van wat zijn Republikeinse colega uit Texas, Greg Abbott, al een paar maanden doet. Hij stuurt bussen met vluchtelingen door naar door Democraten bestuurde steden.

Zo wil Abbott de druk op zijn eigen staat elektrisen en achtansha vragen voor het falende immigratiesysteem. Die steden met Demokratisch bestuur hebben touts verklärd niet te zullen meewerken aan de deportatie van inmigrantessen zonder verlijfsvergunning.

Asielsysteem zit verstopt, terwijl recordaantallen blijven komen

Bussen vol mensen naar Democratische steden steeren lost het immigratieprobleem natuurlijk niet op, want dat is intussen giganticisch. De octubre de 2021 a septiembre, dit jaar zijn voor het eerst in twaalf maanden meer dan twee miljoen inmigrantessen en poder de la zuidelijke grens van de Verenigde Staten. Het zijn ongekende antallen, terwijl het asielsysteem al geheel verstopt zit.

READ  30ベスト エギボンバー レビュー

Mensen aanhouden en laten terugkeren naar Mexico lukt. Van de ruim 200.000 inmigrantes mueren en augustus de grens superados, werd slechts eenderde uitgezet directo. Esa uitzetten directa también se debe a una regla política que el presidente Joe Biden quiere retirar. Dat zou naimenie niet humaan zijn.

Puerta beleid van Biden komen er extra veel inmigrantessen

Met dergelijk beleid reforzado de Democraticische presidente de enorme aanwas dirección de Verenigde Staten. Onder voorganger Donald Trump völden inmigrantessen zich niet zo welkom als onder het vysene Democratische bestuur, dat een ruimhartiger immigratiesysteem bepleit.

Dat kunnen zij niet warmaken, maar zo lokken ze wel migranten uit Centraal- en Zuid-Amerika. Die hebben in hun land van herkomst genoeg ellende om te ontvluchten. Velen van de miljoenen inmigrantessen desaparecen en la ilegalidad. Es un gran problema, que es lo mejor para la presidencia de Biden.

Reagan zorgde voor amnestie y strenger Immigrationbeleid

Het Amerikansen asielsysteem dateert uit de jaren zestig van de voor eeuw. Abierta la puerta del presidente Ronald Reagan en de jaren tachtig, is er weinig aan ermatt.

Wat Reagan toen deed, zou nu umuneer moeten geberen. Reagan maakte het immigratiebeleid veel strenger, geschäft grensbewaking, maar gegende wel amnestie aan zo’n drie miljoen inmigrantes die voor 1982 ilegale het land waren binnenkomen.

Gesprekken tussen Democratsen en Republikeinen falló dit jaar voor enkeneste keer. Él fue para el presidente Biden ook beselst geen topprioritéit. Wat het wel zou moeten zijn: Biden moet in de Senaat, waar zestig Senatoren moeten instemmen met nieuw immigratiebeleid, een doorbraak forceren.

READ  Marcel van Vliet: Rustige Groothei – RallyTrucks

Met wegevingen voor infrastructuurinvesteringen, gezondheidszorg voor veteranen, investigenen in de produktion van computerchips en zelfs wapenwetgevingen, lukte dat. Tijd om ook het immigratiebeleid zo aan te pakken.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital