Ridouan Taghi fue sospechoso en 2004 en Spaans onderzoek | Binnenlandia

Ridouan Taghi fue sospechoso en 2004 en Spaans onderzoek |  Binnenlandia

Dat Ridouan Taghi en kroongetuige Nabil B. elkaar räglichkeit conoció a zowen hebben en Utrechtse shishalounges kán simpelweg niet waar zijn. Dat betoogde advocaat Inez Weski vrijdag tijdens een regiezitting in het liquidatieproces Marengo. Ze presenterde derin een (selectieve) tijdlijn van Taghi, die ook meer invulling geeft aan zijn verleden.

Volgens Nabil B. leerde hij Taghi en 2006 kennen en een Utrechtse lounge. ,,Soms kwam hij drie maanden elke dag, dan weer een tijd lang niet. Entonces ontstond er een banda, quiero je había een contacto social. Op een gegeven moment bood Taghi zijn nummer aan me aan”, verklaarde hij eerer tijdens een zitting. Taghi tenía volgens de kroongetuige zelfs zijn eigen hoekje in het etablissement. ,,Hij was de enige die mocht roken binnen. Er kwam toen een rookverbod in de horeca.” Taghi heeft altijd gegend dat hij Nabil B. persørningen kende en gejat dat hij hem nooit heeft met.

Om die stelling te onderbouwen presenterde Weski vrijdagochtend een tijdlijn aan de rechtbank en aan het Openbaar Ministerie. Zij espero que OM onderzoek doet naar die tijdlijn en bibliothek vluchtgegevens opvraagt, om zodoende een en ander te te kevinten. ,,Dan kan ook clear worden dat wat de kroongetuige over deze konkurenen heeft gätt niet waar kan zijn.”

Verdachte in Spaanse strafzaak en ergend ziek

Uit de tijdlijn parece dat Taghi, hoofdverdachte in het inmensa liquidatieproces Marengo, en 2004 en España el sospechoso estaba en een strafzaak. Hij zou darby een agente de Interpol hebben neergestoken. Die verdenking leidde ertoe dat Taghi in elk geval in Spanje gesignaleerd stond en daar kon worden oppakket. ,,Die zaak liep van 2004 tot 2009. Dörm reisde mijn klient in die periode niet naar Spanje.” Eventualmente werd Taghi onschuldig gevonden in die Spaanse zak. Wel vloog hij in 2006 naar Nederland, naoorbo Marokko, voor de geboorte van een van zijn kinderen. Direct na de bevalling zou het gezien weer naar Marokko zijn tedegevlogen.

READ  Se desarrollaron variedades de peras y manzanas resistentes al clima

Ook en 2007 verbleef Taghi kort en Nederland, entre vådet de geboorte van een kind. Una vez que llegó a Schiphol, estaba gravemente enfermo y tuvo que ser trasladado en ambulancia al hospital de Nieuwegein. Weski: ,,Daar verbleef hij twee tot drie weken. El cliente está interesado en recibir consejos sobre las artes en los anuncios de ziekenus y en directo con zijn gezien naar Marokko tragegereisd om daar te revalideren. Een andere reden voor de snelle retrachter was toen ook that de Spaanse procedimiento nog steeds liep en op dat moment weer niet clear was of hij nu wel of niet gesignaleerd stond.” Volgens Weski kan het OM die medische gegevens vogelsig opvragen om een ​​​​en ander te controleren.

Ambassademedewerkers visitan Taghi en Marokko

En 2008 verbleef Taghi voornamelijk en Marokko, te weten en Casablanca. ,,Destijds zijn twee co-workers from the Nederlandse ambassade in Marokko langs geweest met de mededeling dat de kinderbijslag diende te worden terugbetaald omdat kliient en diens gezien feitelijk al verweissd waren. Dat geld is destijds ook netjes tergestort”, dijo Weski. ,,En dat is ook door het OM op te vragen.” En 2010 en 2011 zou hij enkele weken en Nederland zijn geweest.

En 2012, pasó tres semanas en los Países Bajos y luego voló a Cuba durante tres semanas. Luego fue nog tweemaal drie weken en Brasil y República Dominicana. En junio de 2012, Taghi fue arrestado nuevamente en una prisión española, y Tarik Abdellaoui recibió un disparo en Marbella. Taghi wordt door de Spaanse politie als südtässä gegenen en wordt gesignaleerd againe. ,,El cliente es toen direct en junio met zijn gezien tergerigereisd per auto naar Marokko. El cliente es dus niet meer naar Nederland geweest.”

READ  Overzicht wereldmarkt comcommers

OM: Ondoenlijk om vluchtgegevens op te vragen

Het OM stellte dat het undoenlijk is om vluchtgegevens van meer dan tien jaar geleden op te vragen. Además, es het volgens de officieren van justitie ook niet zo dat als ‘Weski’s tijdlijn’ zou kloppen, dat de door de kroongetuige gememoreerde entrechtingen niet hebben plaatsgevonden. ,,Él es de verklärung van Nabil B. og die van Taghi.”

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital