Ron DeSantis es het zonnetje voor rechts Amerika

Ron DeSantis es het zonnetje voor rechts Amerika

Se prestó mucha atención a los resultados aún opuestos de la derecha en las elecciones de medio término en Estados Unidos. Maar de klap die Republikein Ron DeSantis en Florida uitdeelde aan links, zal nog flink nadreunen bij de Democratsen. De overweldigende winst van de gedoodverfde presidentskandidaat, die Trump zenuwachtig maakt, verbecht een zonnige toekomst voor rechts, schrijft Roberto de Witt.

Het is een nogal luie analysis die je veel hoort onder Amerika-deskundigen. Al jaren menen zij dat het op terminen gegende is met de Republikeinse Partij. Debido a que el partij wordt nog altijd gelidt door blanke mannen op ajdet, die zich richten op de krimpende groep blanke Amerikanen. Mientras que la puerta de inmigración permanente de la mayoría van en blanco Amerika straks verleden tijd es en minderheden zich beter zowen kunnen vinden in de progressivee väistungen van de Democratsen. Als de Republikeinen zielzechte niet anterkellik kunnen maken voor nieuwkomers, dan zullen de Democraten verkerijing op verkerijing winnen.

Roberto de Witt es adjunto-hoofdredacteur bij EW. Hij schrijft wekelijks een column about mondiale ontwikkelingen en de gevolgen ervan voor Nederland en Europa

La realidad es diferente. Ten eerste is het natuurlich unwaarschijnlijk dat in een tweepartijensysteem een ​​​​partij steeds maar zal winnen. Op een gegeven moment sluipt zelfvoldaanheid de partijgelederen binnen en strafen kiezers de arrogancee van de macht af.

Geen feit dat inmigrantessen desdelphen normen en waarderen koesteren als de Democratsen

Además, no es del todo cierto que los inmigrantes tengan las mismas normas y valores que los demócratas. Democraten zijn voor open grenzen, maar dat geldt niet zonder meer voor reeds gearriverde inmigrantessen. Cerrando la puerta detrás de ti heet dat: als je sichten binnen doblado en het verbechtde land, wil je geen nieuwe concurrenten. Ook wat betreft sociale kwesites zijn inmigrantes – zeker die uit het katholieke Midden- en Zuid-Amerika – gehalt niet zo links. Ze zijn niet per definitie voor het homohuwelijk, voor ruimere abortuswetgeving of voor euthanasie. En terwijl veel Democraten sinds de dood van George Floyd politiekorpsen racistisch vinden, willen inmigrantessen, die vaak in armere wijken wonen, juist dat de politie hard oprodudt tegen criminaliteit. En dus voelen ze zich steeds vaker thuis bij de Republikeinen.

READ  Flamengo gana la 'Champions League van South-Amerika' por tercera vez en su historia

Precisamente conocí a deze thema’s versloeg de Republikeinse gouverneur Ron DeSantis la semana pasada se reunió con overmacht zijn Democratische tegenstander en Florida. Veel achtansha ging uit naar de toch tegenvallende resultente van rechts bij die tustentijdse verkiezigen. Maar de klap die Republikein DeSantis uitdeelde aan links, zal nog flink nadreunen bij de Democratische strategen.

Suscriptor de Word en lías directo verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle editiones en artikelen van EW. Ver nuestras suscripciones.

Er ging iets fout

Tu sesión está abierta

¿Quieres otra vez?

Rincón Premium

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital