RTV Ronde Venen – IVN-LEZING SOBRE EL AMAZONE

RTV Ronde Venen – IVN-LEZING SOBRE EL AMAZONE

De Ronde Venen – Het IVN organitz op dinsdag 4 oktober as een read over de Amazone.

De grote gegende aan branden en ontbossingen die het Amazonegebied mengegen hebben wieledelijk het nieuws gehaald. Het Amazone regenwoud en Zuid-Amerika tiene una enorme diversidad de plantas y animales. Naast haar enorme schoonheid en populariteit bij turistas, speelt het gebied onder een essentiële rol in oxigenovoorziening, waterhuishouding, karboonopsalag, voorziening van medicijnen, voedelsen, grondstoffen y huisvesting van native volkeren. Naast de bosbranden kent het gebied nog vele andere trägengen.

Tara Woud completó su maestría en Ecología y Gestión de Recursos Naturales en Utrecht en 2014. Después de eso, pasó 11 días en la selva tropical del Amazonas en Perú a la puerta de casa, haciendo zij bijdroeg aan inventarisations van fauna y met name van vogels. Ook deed zij onderzoek naar de ecologie en het gedrag van ara’s, papegaaien en parkieten.

Tijdens de zeling zij meer over het Amazonegebied, haar flora y fauna, natuurwaarden, de bosbranden y andere amenazasen. Zij zal habló sobre su trabajo en Perú y sobre los diversos grupos y organizaciones que utilizan diferentes formas de obtener conocimiento y preservar la selva tropical.

De lezing van Tara Woud es el día 4 de octubre de 20:00 a 22:00 horas, en el NME-centrum De Woudreus aan de Pieter Joostenlaan 28a en Wilnis. Inloop es hasta las 19:45 horas. Aanmelden es niet nodig. Het bijwonen van de lezing is free, maar een vrijwillige pardige wordt op prijs gestald.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital