Rusland bertending bij opschorting Spaans-Algerijnse vriendschapsverdrag

Rusland bertending bij opschorting Spaans-Algerijnse vriendschapsverdrag

14 junio 2022 – 19:40 – Wereld

©

Rusia wordt ervan beschuldigd achter de opschorting van het Algerijns-Spaanse vriendschapsverdrag te zitten.

Volgens de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken José Manuel Albares, heeft Rusland Algerije ertoe aangezet de handel met Spanje op te shorten.

Lee también: Sahara: Algerije zegt vriendschapsverdrag met Spanje op

El ministro de Spaanse estuvo en Bruselas waar hij se reunió con Josep Borrell een gesprek sobre las medidas die Algerije tegen Spanje heeft takeen, conoció el nombre de opschorting van het en 2005 firmó vriendschapsverdrag. Na de meeting heeft de Europese Commissie een verklaring afglegde waarten zij haar «grote bezorgdheid» uitspreekt over het Algerijnse besluit tegen Spanje.

Albares zou a su regreso a Madrid telefónicamente hebben beroken met verschiedelden parlementsleden en enkele Spaanse zakenlieden met belangen in Algerije. De minister stelt darbyin informatie te hebben ontangen que muestra que «Rusland Algerije ertoe heeft aangzet Spanje aan te vallen, in het bijønder zijn handelsstructuur», schrijf El Confidencial. De krant voegt er echter aan toe dat Albares geen precieze informatie heeft verstät over deze vermeende aanzet van Moskou in Argel.

Verder verwees de Spaanse minister naar het bezoek van de Russische minister van Buitenlandes Zaken Sergej Lavrov aan Argel in mei van dit jaar. Volgens deselfde bron is het de intelling van Poetin om de Europese Unie spelen het zuiden te breken door Spanje tegen Italië uit te. Los italianos han cerrado recientemente contratos de gas con Argelia para reducir su dependencia del gas ruso.

Lee ook: Europese Unie oeffent druk uit op Algerije

READ  30ベスト fod レビュー

De uitlatingen van Albares zullen Algerije ongetwijfeld verontwijden en de spanningen tussen de twee landen doen toenemen. Het zal niet lang duren vooradt de Algerijnse autoridades op deze nieuwe beschuldigingen zullen zullen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital