Sergio Pérez apuesta por más carreras en Zuid-Amerika: «Zou graag en Colombia de Argentinië racen»

Sergio Pérez apuesta por más carreras en Zuid-Amerika: «Zou graag en Colombia de Argentinië racen»

Sergio Pérez geniet van het racen in Latijns-Amerika in hoopt date in the toekomst meer Grands Prix in die regio zullen worden verreden. Op dit moment bezoekt de koningklasse allene Mexico en Brazili.

De Formule 1 genio de interés mundial en el deporte. Diverse landen hebben zich opgehoud om ook parteel te worden van de globalie tour die Formule 1 heet. Zuid-Afrika coquetea con la idea de que el Gran Premio pueda volver, pero Colombia también estará interesada en organizar la competencia. In het verleden reisde de Formule 1 ook af naar Argentinië, maar of dat land plangen heeft om weer deel te nemen aan de koningklasse, is niet bekend.

America latina

«Ik had het me niet kunnen konnen, wat het eigenlig significado om in jouw te racen. Ik voel een grote engagement en ik zou graag in Colombia or Argentinië racen. Veel landen zou ik graag visiten en de Formule 1 daarheen willen brengen», zo Spreekt de viervoudig Grand Prix-winnaar zijn wens uit. Zuid-Amerika está en zijn boekje een continente waar nog veel winst valt te eränen. «Ik zou graag naar andere delen van het continente americano gaan», aldus Pérez.

TAMBIÉN INTERESANTE: Hamilton reveló: «Als dat moment aanbreekt, zal ik moeten stoppen»

Los promotores de Er zijn verschiedelden in gesprek met de leiding van de Formule 1. Zo zou de Grand Prix van de Caraïben binnen enkele jaren op de kalender moeten gaan staan ​​​​en de Colombiananse stad Barranquilla zou het strijdtoneel moeten gaan gaan ex.

¡Desarrolladores de GPFans zoekt!

READ  Víctimas del escándalo de envenenamiento español ocupan el Museo del Prado y amenazan con suicidarse

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital