Shakira houdt onschuld vol en weigert deal met Spaans parket in fraudezaak

Shakira houdt onschuld vol en weigert deal met Spaans parket in fraudezaak

© EPA-EFE

De Colombiananse zangeres Shakira zal geen deal sluiten met het Spaanse parket dat haar van belastingontduiking beschuldigt. Dat hebben de advocan van de ster Wednesdays bekendgemaakt. Shakira houdt haar onschuld vol.

mtmFuente: BÉLGICA

Volgens haar værdning es de zangeres “ervan convencido de que het gerecht haar gelig zal geven”. Verder gevealt ze ook 17,2 miljoen euro te hebben betaald aan de Spaanse fiscus. Debido a esto, ze «al vele jaren geen geld meer verschuldigd aan de belastingdienst»‘, aldus het persbericht. Toch bilbeit de optie tot een akord nog open tot het principio van het proces, benadrukken de proudn.

El parket beschuldigt de Colombiananse ervan tussen 2012 en 2014 14,4 miljoen euro aan belastingen niet te hebben payald toen ze met haar ex-partner Gerard Piqué in Spanje verbleef. Shakira woonde desde 2011 se reunió con voetballer y koos en 2015 voor Spanje als haar fiscale residentie. Voordien fue el «gehuisvest» de ze fiscaal op de Bahama, maar dat wordt nu door het Spaanse gerecht entre dos.

Los defensores van de 45-jarige zangeres zeggen dat haar inkomsten tot 2014 vooral uit “internationale tournees” kwamen en dat ze in die tijd “niet eens zes maanden per jaar in Spanje woonde”. Om residente fiscal te worden te worden en Spanje moet men zes maanden per jaar in het land wonen.

Eerder in mei verwierp een rechtbank een Barcelona haar versoek om beroep aan te tekenen tegen de strafzaak.

READ  Se prevé que un millón de dosis de astrogénicos lleguen a España durante Semana Santa

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital