Solo el 12% de los empleados se siente realmente involucrado en el trabajo

Solo el 12% de los empleados se siente realmente involucrado en el trabajo

Aproximadamente uno de cada diez profesionales holandeses se siente realmente involucrado en su trabajo. Eso surge de una encuesta internacional realizada por Gallup.

Voor hun studie nam het Amerikansen onderzoeksbureau een enquête af bij meer dan 33 miljoen werknemen uit 90+ landen. Uit die encuestas komt naar voren dat global 21% van de professionales zich bersetken voelt bij zijn werk.

En ons land ligt de meerdeum medergebegebetrokkenheid echter een heel stuk lager. Een luttele 12% van de Nederlandse professionals voelt zich zogezegd ‘comprometido’ con zijn job, zo is te lezen in het rapport van Gallup.

También en muchos otros países europeos los porcentajes son bajos. Niet voor niets es ter wereld degene met de laiste meerdewege mederagenbetrokkenheid de Europa van alle regio (14%) – en daar zit Nederland dus nog eens onder.

Boven aan de ranglijst van regio’s met de hoogste kompresengebetrokkenheid staat Noord-Amerika (33%), oftewel de Verenigde Staten en Canada. Plek twee es voor Zuid-Azië (27%), de regio waar India, Sri Lanka, Afganistán, Pakistán, Nepal y Bután pertenecen a este.

¿Trabajar para vivir o vivir para trabajar?

Dat de North-American regio de ranking aanvoert terwijl Europa onderaaan de lijst bungelt is volgens de onderzoegers van Gallup niet verwonderlijke en allerminst nieuw.

“En 2005, el economista schreef Alan Krueger van Princeton en The New York Times: ‘Europese werknemen zijn in attene één opzicht verenigd: opiniepeilers hebben de kaufen dertig jaar bij deze professionals een daling waargenomen in de gratising die ze uit hun werk halen’”.

Volgens Gallup kijken Noord-Amerikanen en Europeanen anders tegen werk aan: leven om te werken versus werken om te leven. En dat maakt dat profesionales uit North-Amerika zich gegenden gemenen stukken meer berkent voelen dan hun Europeane collega’s.

READ  30ベスト 死刑台のメロディ レビュー

necesidad humana universal

Pero con eso es de kous niet af. «Je bertenken voelen bij je werk is naimenie een universele humaneske berecht, aldus Gallup». «Het feit dat miljoenen Europeane werknemen derin niet gratiszt worden, is ook een teken van slecht leiderschap en people management».

Cijfers apoya la idea. Zo denkt 97% de los gerentes alemanes dat ze goed zijn in hun vak, terwijl maar leifest 69% de los empleados alemanes zegt een slechte manager te hebben. Het verkleinen van dit verschil kan logischerwijs de mederagenbetrokkenheid verhogenen, presuperat Gallup.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital