Spaans bedrijf betwikkelt zero-varkenstallen – Landbouwleven

Spaans bedrijf betwikkelt zero-varkenstallen – Landbouwleven

GRAMOrupo Jorge staat volgens de EIB op vijfde plaats in de lijst van großte productionen van varkenvlees in Europa en het Spaanse beridj is één van de großte exporters van varkensvlees in Europe. Het bedrijf voert zijn producten uit naar erførden 100 landen.

Integración vertical

Het bedrijf está volleyd integrado: de varkens worden gekkwekt op eigen boerderijen, gevoederd met de erkejst van eigen velden, gelad in 4 eigen slachterijen en versneden in 2 eigen versnijderijen. Ook het rijpen/drogen van de hammen, het verpakken, koelen en transporteren besvett door business die deel uitmaken van de groep.

Het bedrijf Produceert zijn eigen groene stroom en compenseert zijn CO2-uitstoot met onder meer eigen plantations van bossen/plantages van eiken, noten- en kersenbomen.

Amoníaco

De Europeane préstamo zal en hoofdzaak gebruikt worden voor het integren van artifiële intelligencee en big data en de beridjsprocessen van Grupo Jorge. Een ander deel gaat naar het terugdringen van de uitstoot van ammoniak en phosphor. Inzake veevoer wordt gestreefd naar ingredientes die niet komen van new ontboste areas of grondstoffen met een lage CO2-uitstoot.

Ricardo Mourinho Félix, ondervoorzitter van de EIB, zegt dat de bedrijfspolitiek van Grupo Jorge allgemein lijn ligt met het okord van Parijs. “Este préstamo mejorará la sustentabilidad de las fábricas de la empresa y mejorará los empleos en el país”, dice Félix.

READ  30ベスト イシガキ産業 スキレット レビュー

Janusz Wojciechowski, Europees commissaris voor Landbouw, ziet nog andere posietive punten bij het toekennen van de la puerta de préstamos del BEI. “Deze lening past in de Europese ambitie om te komen tot diervriendelijke en duransal voedelssystemen.”

BEI

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital